İşsizlik ve bunalım Çankırılı genci intihara sürükledi

İşsizlik ve bunalım Çankırılı genci intihara sürükledi

Ülkede yaşanan işsizlik ve beraberinde gelen aile içi geçimsizlik bir yuvayı daha dağıttı. Çankırılı inşaat işçisi İsmail Ç. (27), uzun süredir yaşadığı işsizlik ve eşinin kendisini terketmesi sonucu yaşadığı bunalımdan çıkamayarak çareyi ölümde gördü.

Çankırı/Merkez Külburun köyü nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki inşaat işçisi İsmail Ç., geride bıraktığımız cuma akşamı Sincan'da yaşadığı baba ocağında kendisini kalorifer borusuna asarak yaşamını sonlandırdı. Ailesi, İsmail Ç.'nin cansız bedenine pazar günü akşamı eve döndüklerinde karşılaştıkları şok sahne ile şahit oldular...

UZUN SÜREDİR İŞSİZMİŞ
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre elim olay, geride bıraktığımız pazar günü akşamı Sincan'da ailesiyle birlikte yaşayan İsmail Ç.'nin anne-babasının eve gelmesiyle ortaya çıktı. 

Bir süredir işsiz olan evli ve 1 çocuk babası İsmail Ç., eşinden ekonomik nedenlerden dolayı ayrılma aşamasına gelmesinin ve işsizliğine çözüm bulamamasının yarattığı bunalımdan çıkamayınca, kendisini evin kalorifer tesisatının borularına asarak yaşamını sonlandırdı.

İsmail Ç'nin naaşı pazartesi günü Çankırı Merkez'e bağlı Külburun köyü mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler