İstanbul, 25. Yıl Kutlamaları için toplandı

İstanbul, 25. Yıl Kutlamaları için toplandı

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, 25. kuruluş yıldönümü etkinliklerinin nasıl olması konusunu yemekli toplantıda masaya yatırdı.

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, 25. Yıl kutlamalarında neler yapabilirizi konuşma adına yemekli bir toplantı düzenledi.

GECEDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz Salı günü akşamı Yeşilyurt Manzara Restoran’da gerçekleştirilen yemeğe katılım beklenenin üzerinde gerçekleşti. Yemekte, İstanbul’da görev yapan Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Vakıf eski başkanları, dernek ve birlik başkanları, vakıf yönetim, denetim kurulu ile mütevelli heyet üyeleri biraraya geldiler.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, öncelikli olarak halen restorasyon çalışmaları süren yeni Vakıf binas ile ilgili olrak “Bugün geldiğimiz noktada Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Vakfımıza tahsis edilen yeni Vakıf binamızın temin edilmesinde ve restorasyon çalışmalarında büyük katkısı olan Sayın Sabri Kaya ve emeği geçen herkese teşekkür” ederim dedi.

VAKFIMIZIN 25. YILINI EN GÖRKEMLİ BİÇİMDE NASIL KUTLAYALIM?
Başkan Harmandar, “Bu akşam burada, içinde bulunduğumuz 2011 yılının Vakfımızın kuruluşunun 25. Yılına denk gelmesi nedeniyle, kutlama programımızda yaşadığımız İstanbul’da Çankırı’yı ve Çankırılılar’ı daha fazla nasıl öne çıkarabiliriz? Vakfımızın 25'inci yılını en görkemli biçimde nasıl kutlayalım? Neler yapalım? Sizlerle istişare etmek istiyoruz. Bununla birlikte İstanbul’da yaşayan tüm hemşehrilerimizin bu etkinlikte bizimle beraber olmasını temenni ediyoruz ve bu düşüncelerimizi zenginleştirmenizi diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu konuşmadan sonra söz alan başta Dilovası Kaymakamı Hasan Göç olmak üzere, 25. Yıl etkinlikleri kapsamında nelerin yapılabileceği konusunda düşüncelerini belirtmekle birlikte oluşturulacak komisyon için Vakıf Başkanı Harmandar’a yetki verdiler. Gece, yine Vakıf Başkanının “İstanbul’daki Çankırılılar’ın başarısı hepimizin başarısıdır. Birlikten kuvvet doğar” sözleri ile birlikte yemeğe katılan sivil toplum örgütü önderlerine ve katılımcılara teşekkür ederek misafirlerini uğurlamasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler