İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası! Yaralılar var...

İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası! Yaralılar var...

Avcılar Şükrübey istasyonunda metrobüsler birbirine girdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Avcılar'da meydana gelen metrobüs kazasında 42 kişinin yaralandığını bildirdi.

AVCILAR'daki metrobüs durağında henüz belirlenemeyen nedenle iki metrobüs çarpıştı. Kazada bazı yolcular yaralanırken, metrobüs yolu trafiğe kapatıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

YERLİKAYA: 42 KİŞİ YARALANDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Avcılar'da meydana gelen metrobüs kazasında 42 kişinin yaralandığını bildirdi.

YOL, ÇALIŞMALARIN ARDINDAN YENİDEN AÇILDI

Sağlık ekipleri, kazada yaralanan kişilere müdahale etti. Kaza nedeniyle metrobüs yolu trafiğe kapatıldı.

Metrobüs güzergahında yapılan temizleme çalışmasıyla birlikte metrobüs seferleri Küçükçekmece yönüne kontrollü bir şekilde tekrardan başlatıldı.

Şiddetli çarpmanın etkisiyle bir metrobüs rayından çıkarak bariyerlere sarktı. O noktada bazı yolcuların mahsur kaldığı iddia edildi. Bölgede trafik, o anlarda durma noktasına geldi. Ekipler olay yerine ulaşmaya çalıştı.

YOLCULAR YÜRÜYEREK DURAĞA ULAŞTI

Avcılar’da meydana metrobüs kazası nedeniyle, metrobüs seferleri durdu. Yolda bekleyen metrobüsteki yurttaşlar, araçlardan inerek metrobüs yolundan yürüyüp duraklara ulaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler