İstanbul Çankırı Vakfı'ndan 'vefa gecesi'

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, geride bıraktığımız pazar gecesi İstanbul/Bakırköy'de İBB 1453 Çırpıcı Tesisleri'nde, Cumhuriyetimizin 100. yılına atfen vakfın faaliyetlerine katkı ve destek verenlere 'vefa gecesi' düzenledi.

İSTANBUL Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın; Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu anlamlı süreçte Vakfın faaliyetlerine katkı ve destek verenlere geride bıraktığımız Pazar gecesi İstanbul/Bakırköy'de İBB 1453 Çırpıcı Tesisleri'nde 'vefa gecesi' düzenleyerek önemli bir organizasyona imza attı.

Geceye katılanlar arasında Vakıf yönetiminde başkanlık yapmış isimler arasında başta Eşref Harmandar olmak üzere, halen Çankırı Dernekler Konfederasyonu Kurucu Başkanı olan Kaptan Mustafa Can, Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Önder Tozan, Çankırı Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Recep Şahin, ÇANDEF Kurucu Başkanı Ömer Lütfi Özenç olmak üzere çok sayıda vakfa maddi-manevi hizmet veren iş insanları, bürokratlar ve STK başkanları katıldılar.

Program, fasıl ile başladı. Açılış konuşmasını Vakıf Başkanı İsmail Yüksel yaptı. Başkan Yüksel; Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 38 yaşındaki Vakfın günümüze kadar geliş sürecini davetlilere sunarken, kurumsal yapılaşma ile, vakıftan burs alan geçmiş dönemlerdeki öğrencilerin oluşturduğu platform ile aidiyet duygusunun hergeçen gün gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞTA MERHUM NEVZAT AYAZ'IN KIZI OLMAK ÜZERE...

Gecede başta Vakfın kurucu başkanı merhum Nevzat Ayaz'ın kızına babası adına verilen plaketle birlikte, bugüne kadar Vakfa destek olan eski vakıf başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, STK yöneticilerine 'vefa plaketi' verildi.

Gece, Vakıf Korosu'nun konseri ve beraberinde TRT sanatçısı Neşe Dilekçioğlu ile iş insanı İsmail Işık'ın türküleri ile sona erdi.

mustafa-can-kaptan-vakif-yemegi-resim-06.jpg

cankiri-vakfi-vefa-yemegi-resim-05.jpg

vakif-yemek-resim-03.jpg

vakif-baskanlari-istanbul-resim-01.jpg

cankiri-vakfi-vefa-yemegi-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler