İstanbul depremlerle sallanıyor!

İstanbul depremlerle sallanıyor!

İstanbul depremi İstanbulluların yüreğini ağzına getirdi. Geçen gün gerçekleşen depremin ardından İstanbul Silivri açıklarında bir deprem daha meydana geldi.

Son dakika olarak AFAD depremin büyüklüğünü 5,8 Kandilli Rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Kandilli 'hissedilen' deprem büyüklüğünün ise 6 olduğunu duyurdu. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. İstanbul'da GSM ve internet şebekelerinde zaman zaman kesintiler yaşanıyor. Deprem İstanbul'un genelinde hissedildi. Büyüklüğü 4'e varan artçı sarsıntılar sürüyor. AFAD'tan da uyarı geldi...

İstanbul’da saat 13.59’da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre 6, AFAD’ın verilerine göre ise 5.8 büyüklüğünde olan deprem, Silivri açıklarında yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi.

AFAD BAŞKANI: HASARLI EVLERE GİRMEYİN
AFAD Deprem Dairesi Başkanı Murat Nurlu, “Deprem Kuzey Anadolu fayında meydana geldi. 4.5-4.6 büyüklüğünde artçılar meydana gelebilir. Hasarlı binalara girmeyin” diye konuştu.

ŞİRİNEVLER'DE BİR BİNA YAN YATTI
Saat 15.15 sıralarında AFAD yeni bir açıklama yaptı ve Şirinevler'de yan yatan bir binanın tahliye edildiğini duyurdu.

AFAD açıklamasında, Sultangazi ve Eyüp'te iki binada hasar oluştuğu da duyuruldu.

İSTANBUL VALİLİĞİ: OKULLAR TATİL EDİLDİ
İstanbul Valiliği, 5.8 şiddetindeki depremin ardından okulların tatil edildiğini açıkladı.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. İstanbul'un ardından Kocaeli'de de okulların tatil edildiği belirtildi.

(Ayrıntılar geliyor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler