İstanbul Pendik'te silahlı saldırı: 3 Ölü

İstanbul Pendik'te silahlı saldırı: 3 Ölü

İstanbul Pendik'te bir markete gelen şahıs elindeki pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi.

Olay saat 09.30 sıralarında Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi’nde bulunan bir markete meydana geldi. A.E. isimli saldırgan, henüz bilinmeyen nedenle markette bulunan aynı aileden 4 kişiye kurşun yağdırdı.

Pendik'te pompalı tüfekli saldırgan, önce bir markette sonra binanın içerisinde art arda tetiğe basıp dehşet saçtı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Olay yerine gerginlik uzun süre devam etti.

Silahlı saldırıda Orhan Yılmaz, Rabia Yılmaz ve Ahmet Yılmaz öldü, Ayhan Yılmaz ise yaralandı.

Saldırgan A.E. olay sonrası gözaltına alındı.

saldirgan-linc-pendik-resim-011.jpg

SALDIRGANA LİNÇ GİRİŞİMİ
Saldırgan A.E. cinayetleri işlediği binada yakalandı. Mahallede toplanan ölenlerin yakınları saldırganı linç etmek istedi. Polis uzun süre kalabalığı binadan çıkaramadı. Binanın kapısına zırhlı araç yanaştırıldı. Binanın önünde toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için ise biber gazı kullanıldı.

Saldırgan zırhlı polis aracına alındıktan sonra da gerginlik sürdü. Polis kalabalığı uzaklaştırmak için müdahalede bulundu. Uzun uğraşlar sonunda saldırganın içinde bulunduğu zırhlı araç mahalleden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler