İstanbul Sancaktepe'de baba ve 3 çocuğu ölü bulundu

İstanbul Sancaktepe'de baba ve 3 çocuğu ölü bulundu

Sancaktepe'de bir sitedeki dairede 3 çocuk ile babaları ölü bulundu. Mehmet A.'nın, eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğu ile birlikte intihar ettiği iddia edildi. Olayla ilgili inceleme sürerken, son olarak Mehmet A.'nın komşuları konuştu.

İSTANBUL Sancaktepe'de bir evde 3 çocuk ile babalarının asılı olarak ölü bulunması, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Sancaktepe'nin Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi'nde bir sitenin teknikçisi olan Mehmet A.'dan haber alınamaması üzerine polise haber verildi.

Çilingir yardımıyla aynı site içerisinde bulunan daireye giren polis, Mahir A. ile çocukları Berat A. (11), Büşra A. (10) ve Yusuf Efe A. (4) asılı halde cesedi ile karşılaştı.

Mehmet A.'nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği öne sürüldü.

'İNTİHAR' İDDİASI

Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocukları ile birlikte intihar ettiği iddia edildi.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, inceleme sürüyor.

CESETLERİ ADLİ TIP’A GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerindeki incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan olayın yaşandığı site havadan görüntülendi.

KORKUNÇ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Vahşette yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, "Çocuklar 8-10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor" dedi.

"ÇOCUKLARINI DIŞARIDAN GETİRMİŞ"

Site sakinlerinden Kudret Çiftçi ise "Çok merhametli iyi bir kişiydi. Ailevi sıkıntıları olduğu söyleniyor. Çocuklarıyla aşağıda yemek yemiş. En üst kattaki kazan dairesine çıkarak önce çocuklarını daha sonra kendini asmış. Burada çalışıyor. Sultanbeyli'de oturuyor. Çocuklarını dışarıdan getirmiş" dedi.

'EŞİNE ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI

Polisin yaptığı incelemede, Mehmet A.'nın eşi Hülya A.'yı Sultanbeyli'de darbettiğini belirlendi. Bunun üzerine Hülya A.'nın eşinden şikayetçi olduğu kaydedildi.

Polisin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin Sancaktepe Kaymakamlığı'ndan da yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi'nde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A'nın 3 çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler