İstanbul’da cinayet: Üvey amcasını ve eşini katletti

İstanbul’da cinayet: Üvey amcasını ve eşini katletti

İstanbul’da 40 yaşındaki İslam Keleş; üvey amcası İsa Ergün’ü (45) sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Daha sonra evine giderek eşini Yeliz Keleş’i çocuklarının gözü önünde katletti. Yakalanan saldırgan tutuklandı.

İSTANBUL Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi'nde dün gece saat 03:00 sıralarında, iddiaya göre İslam Keleş kendisi gibi tesisatçı olan üvey amcası İsa Ergün'ü sokak ortasında, 15 yıllık karısı ve 3 çocuğunun annesi olan Yeliz Keleş'i ise evde silahla vurarak öldürdü. Daha sonra otomobiline binen saldırgan olay yerinden kaçtı.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Sözcü'den Habib Atam'ın haberine göre; Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu öğrenince polise bilgi verdi. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve OYİ (Olay Yeri İnceleme) ekipleri adrese sevk edildi. Yeliz Keleş ve İsa Ergün'ün cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

TERK ETTİĞİ ARAÇ BULUNDU

İlçe ekipleri üvey amcası ve karısını öldüren şüphelinin aracını boş bir alanda terk edilmiş olarak buldu. Araç çekiciyle incelenmek üzere Emniyet’e götürüldü. Polis, saldırganı yakalamak için çalışmalara devam ederken İslam Keleş, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

ÖNCE ÜVEY AMCASINI, SONRA KARISINI ÖLDÜRDÜ

Şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı. İddiaya göre, İslam Keleş ile eşi arasında bir süredir tartışma yaşanıyordu. Güven sorunu yaşayan ikili arasında olay gecesi de tartışma yaşandı. İslam Keleş, yaşadığı tartışma sırasında silahını alarak evden çıktı. Evinin bulunduğu sokakta üvey amcasıyla karşılaştı. Üvey amcasına kurşun yağdırdıktan sonra evine dönerek 15 yıllık karısı Yeliz Keleş'i de öldürdü.

Emniyet’te işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler