İstanbul’da iş insanı, eşini öldürüp intihar etti

İstanbul’da iş insanı, eşini öldürüp intihar etti

İstanbul’da iş adamı Turgay Cantaş pompalı tüfekle eşini öldürdü. Daha sonra intihar eden iş adamının en son oğluyla konuştuğu ve “Hakkını helal et” dediği öğrenildi.

Bahçeşehir, Ardıç Caddesi, Atmaca Sokak, Akasya Vilları'nda yaşanan olay sabah 08.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, iş adamı Turgay Cantaş karısı Şükran Cantaş'ı başından vurarak öldürdü. Daha sonra kendisini vuran iş adamı olay yerinde hayatını kaybetti.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Adrese giren ekipler; Şükran Cantaş'ın yatak odasında, yatak üzerinde başından vurulmuş olarak öldüğünü belirledi. Turgay Cantaş'ın cesedinin ise yatağın hemen yanında av tüfeğine sarılı halde bulunduğu belirtildi.

Polis evde inceleme yaparken, polis hayatını kaybeden çiftin olay sırasında evde olan oğullarının bilgisine başvurdu. B.C.'nin sözlü ifadesinde, bir el silah sesi duyduğunu daha sonra babasının odasına gelerek mermi aldığını ardından “Hakkını helal et oğlum” diyerek geri döndüğünü söylediği öğrenildi. Daha sonra bir el daha silah sesi duyduğunu belirten B.C.'nin durumu apartman görevlisine söylediği öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürerken çiftin cesedinin Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildiği belirtildi.

TURGAY CANTAŞ KİMDİR?
Turgay Cantaş, Cantaş Çanta A.Ş.'nin sahibi ve yöneticisidir. Cantaş A.Ş 1957 yılında Sezai Cantaş ve Lifai Cantaş kardeşler tarafından valiz imalathanesi olarak kurulmuştur. 1957'den bugüne çanta, valiz ve deri ürünleri üretimi yapan saraciye şirketidir. 1989 yılında Almanya’ya sonraki yıllarda çeşitli ülkelere ihracata başlamıştır ve halen devam etmektedir. 1995 yılından sonra direk tüketiciye ulaşmak amacıyla perakende mağaza açımına başlamıştır.

turgay-cantas-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler