İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkışı yasaklandı

İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkışı yasaklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, otogarlarda şehirler arası otobüslerin çıkış kısıtlamasının 13.00'e kadar uzatıldığını açıkladı.

İstanbul'da artan kar yağışı çeşitli kısıtlamalara sebep oldu. Son olarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava şartları sebebiyle gerçekleşen ve sürücüleri ilgilendiren kısıtlama hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı.

ÖZEL ARAÇLAR TRAFİĞE ÇIKAMAYACAK

Vali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer İstanbullular, Alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle; Bugün saat 13.00’e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

OTOBÜSLERE KISITLAMA UZATILDI

Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimizde Esenler, Harem ve cep otogarlarındaki tüm şehirler arası otobüslerin çıkış kısıtlaması bugün (SALI) saat 13.00’e kadar uzatılmıştır." ifadelerini kullandı.

YARGI'YA DA KAR TATİLİ

Kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, yetkililer vatandaşların hasar almaması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bir düzenleme de yargı çalışanlarına geldi.

Adalet Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) İstanbul'da yargı mensupları ve adliye çalışanlarının bir gün süreyle idari izinli sayılması yönüne karar verdi.

Yargısal iş ve işlemler nöbetçi hakim ve mahkemeler tarafından yapılacak.

"ULAŞIM SAĞLIK VE GÜVENLİK HİZMETLERİ DIŞINDA
KAMU GÖREVLİLERİ İDARİ İZİNLİ"

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Sağlık ulaşım ve güvenlik hizmetleri dışında kamuda görevli memur işçi ve diğer personel bugün idari izinli sayılacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler