İstanbulda yaşayan Selçuk Memiş kayıp

İstanbul'da yaşayan Selçuk Memiş kayıp

İstanbul - Bağcılarda ailesiyle birlikte kaldığı evden ayrılan

ve kendisinden 24 saattir haber alınamayan 14 yaşındaki Selçuk Memiş, yurdun her yanında aranmakta.

Dün öğle saatlerinde evden ayrılan ve son olarak İstanbul - Harem'de şehirlerarası yolcu otobüsüne binerken ailesini arayarak "Yaşadığım hayattan sıkıldım. Uzaklara gidiyorum" diyerek telefonunu kapatan Selçuk Memiş'in ailesi, çocuklarının hayatından endişe etmekte.

Kayıp olayı ile ilgili olarak haber merkezimizi arayan abi Selim Memiş "Kardeşim 14 yaşında. Gayet sakin ve uyumlu bir yapıya sahip olmasına karşın böylesi bir olayı bizlere yaşatmasına bir anlam veremiyoruz. Babama ait olan 700 tl nakit parayı alarak ve yanında da iki arkadaşının olduğu bilgisiyle son 24 saattir kendisine ulaşamıyoruz. Konu emniyet güçlerine de intikal etti. Son olarak şehirlerarası bir yolcu otobüsü ile seyahat ettiğini ve telefonunu kapatmak zorunda olduğunu bildirdi. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde bulunan değerli hemşerilerimizden sizlerin aracılığı ile yardımlarını bekliyoruz." dedi.

Çavundurlu olan ailenin, yaklaşık 30 yıldır İstanbul - Bağcılar'da yaşadığı öğrenildi. Son 24 saattir kayıp ve kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Selçuk Memiş'i gören ve tanıyanların 0546.823 81 71 numaralı gsm telefonuna bilgi bırakmaları önemle rica olunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler