İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş'ın '19 Mayıs' mesajı

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş'ın '19 Mayıs' mesajı

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş'ın mesajı şöyle:

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılını hep birlikte yaşamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisinde bulunuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Türk Milletinin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için 19 Mayıs 1919`da başlattığı hareketle, milletimizin sönmek üzere olan umutları canlanmış ve sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır.

Bugün gençlerimize düşen en büyük görev; bu kutsal vatanı geliştirerek tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık uğrunda can veren şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler