İYİ Parti Çankırı İl Kongresi'nde 4 aday yarışacak

İYİ Parti Çankırı İl Kongresi'nde 4 aday yarışacak

8 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Çankırı İl Kongresi'ne sayılı günler kala, 'başkan adayları' da ortaya çıktı. Mevcut İl Başkanı Aydın Akbaş dahil 4 adayın yarışacağı kongre öncesi parti tabanında hareketli saatler yaşanmakta.

8 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Çankırı İl Kongresi öncesi 'başkanlık yarışı'na katılacak isimler geride bıraktığımız Pazartesi günü İl binasında biraraya gelerek 'liste kur'aları' çekimini gerçekleştirdi.

Başta mevcut İl Başkanı Aydın Akbaş olmak üzere, Vahit Öztürk, Mehmet İnce ve Umut Özcan'ın 'başkanlık' mücadelesi yapacağı il kongresinde; Akbaş 'turuncu', Öztürk 'yeşil', İnce 'mavi' ve Özcan da 'beyaz' liste ile yarışacak.

İL BAŞKAN ADAYLARINDAN VAHİT ÖZTÜRK YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

vahit-ozturk-cankiri-iyi-parti-resim-03.jpg

Öte yandan 8 Ocak Pazar günü yapılacak İYİ Parti Çankırı İl Kongresi'nde 'başkan adayı' olarak katılacak olan, partinin Kurucu Merkez İlçe Başkanı iş insanı Vahit Öztürk yazılı bir açıklama yaptı. Öztürk'ün açıklaması şöyle:

"Çok değerli İYİ Partili dava arkadaşlarım, çok kıymetli Çankırılı hemşehrilerim;

Bundan tam 62 ay önce 25 Ekim 2017 tarihinde kurduğumuz partimizde kurucu ilçe başkanı olarak başladığım hizmet yarışına şimdide Çankırı il başkanı olarak devam etme niyetimizi açıklıyorum.

Bundan 5 yıl önce kurduğumuz İYİ Parti'nin kuruluş dilekçesinin altında bu aziz milletin imzası vardı. Çocuğunun okul derdine düşmüş annelerin, borç batağında kaybolmuş babaların, traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçilerin, siftah edemeyen esnaf kardeşlerimin, evine ekmek götüremeyen emeklilerin, dayısı olmadığı için mülakattan elenen üniversite mezunu işsizler ordusunun imzası vardı.

Kurulduğumuz günden beri 'demokrasi' diyoruz, 'adalet' diyoruz, 'Hukuk' diyoruz, 'liyakat' diyoruz, 'dürüstlük' diyoruz... Bunlardan asla taviz vermedik vermeyeceğiz. Çünkü bir ülkenin varlığı, o ülkenin demokrasisine adaletine emanettir. Bir ülkede demokrasi ve adalet yoksa, bereket olmaz. İş insanı, sanayici, yatırım yapamaz. Yabancı yatırımcı gelmez, kalkınmanın önüne bariyerler örülür, işsizlik sayısı artar. Emeklinin, işçinin, memurun maaşı erir biter. Gençler hayal kuramaz, umudunu yitirir.

İşaret ettiğim ve yaşadığımız bu sorunları ortadan kaldırabilmek adına Genel Başkanımız 'Yeter artık' dediğinde 'Çankırı’dan kim var benimle?' dediğinde hiç düşünmeden 'Biz varız' diyerek büyük bir heyecanla çıktığımız bu hizmet yarışında bugün de İl Başkanlığı görevine talibim.

Rabbim inşallah nasip ederse Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin enerjisinden ilham alarak karış karış tüm şehrimizi gezip tüm hemşehrilerimizin gönlünü kazanmaya çalışacağız.

Bu vesile ile kongremizin Çankırı'ya ve ülkeye hayırlar getirmesini diler, tüm hemşehrilerime saygı ve selamlarımı iletirim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler