İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı Doğan istifa etti

İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı Doğan istifa etti

Çankırı'da İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Doğan, görevinden istifa ettiğini ve MHP'ye katılacağını bildirdi.

Erkan Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, siyaset hayatına başladığı yerden devam etmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla görevlerinden istifa ettiğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısına karşılık verdiğini anlatan Doğan, şunları kaydetti:

"Buradaki siyasi hayatıma son verirken İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey'in 'Ülkücünün yeri yuvasıdır' sözünü önemsiyor, buradan o çağrıya karşılık veriyorum. Duruşumun belli olduğu davama ülkücü ve Türk milliyetçisi olarak devam edeceğim."

"GÖREVDEYKEN KONUŞMA METNİNİ 3'ÜNCÜ ŞAHISLARIN
KALEME ALDIĞI MERKEZ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ"

Erkan Doğan'ın istifası sonrası İYİ Parti Çankırı kulislerinde yapılan ortak değerlendirme ise; "Kendisi partimizden neden ayrıldı bilemiyoruz! Ancak bildiğimiz şu ki, partimizdeki görevi sırasında yaptığı basın açıklamalarını 3'üncü şahıslar kaleme alıyordu! Bugünkü istifa metnini de yine birilerinin kaleme almış olma ihtimali hayli yüksek! İyiler yola devam ediyor" şeklindeydi.

İYİ PARTİ ÇANKIRI İL BAŞKANI BORA KANAT: GÖREVDEN ALINACAKTI!
İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Bora Kanat istifa ile ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada; "İstifa eden Merkez İlçe Başkanımız görevden alınacaktı! İstifa bu olay öncesi gerçekleştirildi. Merkez İlçe Teşkilatımız görevinin başındadır. Yarın toplanacak Merkez İlçe Yönetimi seçimini yapacak ve yeni başkanıyla faaliyetlerini sürdürecektir. İl Başkanı olarak yarın daha geniş bir açıklama yapmanın hazırlığı içerisindeyken sizlere söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler