İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe'nin yeni başkanı İbrahim Aydın

İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe'nin yeni başkanı İbrahim Aydın

İYİ Parti Çankırı Merkez ile kongresi bugün gerçekleştirildi. İki adayla yapılan kongrede kazanan 128 oyla İbrahim Aydın'ın listesi oldu. Kaybeden başkan adayı Taner Geçgel ise 73 oy alabildi.

İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe Kongresi'de kazanan liste ve oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe Yönetim Kurulu (Asil liste)
Ali Serhat Kalaycı, Aysun Kanat, İhsan Sevindim, Şakir Çaylak, Fevzi Çim, Mürevvet Gümü, Cevdet Cihan, İsmail Cihat, Necati Köse, Adnan Durlanık, Cevat Tuncay, Rahmi Gazi, Süleyman Keş, Zekai Yılmaz, Resul Can, Murat Altınel, Abdulkadir Köseoğlu, Muammer Akman, Ekrem Cebeci, Sadık Memiş, İsmail Çiçek, Satılmış Kütük, Erol Yorgancı.

İBRAHİM AYDIN: PARTİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRME YÖNÜNDE GAYRET GÖSTERECEĞİZ
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen İbrahim Aydın, ilk açıklamasını Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptı. Aydın; "Partimizin 2. olağanüstü genel kurulunu yaptık. Kardeşlik içinde geçen bir genel kuruldu. Bundan sonra da birlik/beraberlik içerisinde olacağız. Kongreyi geride bıraktık. Bundan sonraki mesaimizi partimizi daha iyi yerlere getirme yönünde gayret göstereceğiz." dedi.

İBRAHİM AYDIN KİMDİR?
1975 Mersin-Gülnar doğumlu. 16 Yıldır Çankırı'da ikamet ediyor. Özel sektörde yöneticilik yapıyor. Lise mezunu. Evli 2 çocuk babası. İYİ Parti Çankırı Kurucular Kurulu üyesi. 2019 Yerel seçimlerinde Belediye meclis üyesi adayı olarak parti listesinde yer aldı.

cankiri-iyi-parti-merkez-ilce-kongresi-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler