İYİ Parti'den '2'nci tur' mesajı: Geleceğimiz için ne yılgınlık ne de duraksama var!

İYİ Parti'den '2'nci tur' mesajı: Geleceğimiz için ne yılgınlık ne de duraksama var!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “28 Mayıs 2023'te gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için de var gücümüzle çalışacağız." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve seçim sonuçlarına göre İstanbul milletvekili olan Buğra Kavuncu, bu akşam Twitter hesabında ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklama yaptı. Kavuncu’nun açıklaması şöyle:

"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

"14 Mayıs seçimlerini geride bıraktık. Muhalefetin varlığı, millet egemenliğinin teminatıdır. Denge ve denetlemenin garantisidir. Halkın iktidar üzerindeki en önemli gücüdür. Dolayısıyla zayıflamaması, düşmemesi gerekir. Bizler sonuna kadar mücadele edeceğiz. 28 Mayıs 2023'te gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için de var gücümüzle çalışacağız. Geleceğimiz için, yarınlarımız için ne yılgınlık ne de duraksama var.

"İYİ NİYETİMİZİN SONU OLMAYACAK"

Sonuç ne olursa olsun, ülkemiz ve milletimiz için çabamızın, iyi niyetimizin sonu olmayacak. Bu çabada birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli teşkilâtımıza, partililerimize, sandıklarda mücadele eden yol arkadaşlarımıza, bize gönül verenlere teşekkür ediyorum. Hep birlikte, hayalini kurduğumuz Türkiye'ye ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler