İYİ Parti'den Semih Yalçın'a tepki!

İYİ Parti'den Semih Yalçın'a tepki!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Çankırı ziyaretinde yaptığı "Ya belayı ya bekayı tercih edeceğiz" açıklaması muhalefet partilerinin tepkilerine neden oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Kastamonu dönüşü uğradığı Çankırı'da gerçekleştirdiği "Ya belayı ya bekayı tercih edeceğiz" açıklaması muhalefet partilerinin sert tepkilerine neden oldu.

Yalçın'ın yaptığı açıklamanın basında yer bulmasından sonra İYİ Parti Çankırı teşkilatı tarafından yapılan yazıl açıklama şöyle:

"MHP Genel Başkan  Yardımcısı  Sayın Edip Semih Yalçın bey ilk önce yarenler diyarı ve bugüne kadar içinde hiçbir haini barındırmamış memleketimize  hoş geldiniz.

Fakat yapmış olduğunuz  açıklamada sarf ettiğiniz 'YA BELAYI YA BEKAYI TERCİH EDİNİZ' sözü karşısında bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

Baştan belirtelim Çankırı da ki tüm adaylarımız bu memleketin öz evlatları,milliyetçi vatansever sonuna kadar her ne olursa olsun laf söyletmeyeceğimiz kişilerdir. Kim kazanırsa kazansın bizim için bir BELA değil memleketimizin belediye başkanıdır.

Başkan adaylarımızı siz tanımasanız da biz hepsini iyi tanırız ve  de isimleriyle size sayabiliriz.
İçlerinde BELA ve BEKA diye kimse yok. Bildiğimiz kadarıyla Çankırı'da AKP ve MHP arasında ittifakta yok.

Bu durumda BELA kim BEKA kim anlayabilmiş değiliz.

Ama sizin için birkaç kelime edebiliriz.

3 Şubat 2017 de dışarıya çıkarttığınız Ahmet Türk’ün teşekkürlerini ,mecliste HDP'li vekillerle olan samimiyetinizi unutmadık.

Daha bir çok şey söyleyebiliriz fakat şahsınıza duymasak da makamınıza olan saygımızdan susmayı tercih ediyoruz.

Yani sayın Yalçın daha açık bir ifadeyle  ortalığı karıştırmaya çalışsanız da Çankırı halkı buna müsaade etmez ve cevabını sandıkta size verir.

Bir tavsiyemizde siyasi partilerin başkanlarına yöneticilerine ve adaylarına.

Bu tip söylemler de bulunan  üst düzey yetkilileri  uyarmanız  ve tepki göstermeniz memleketimizin geleceği açısından çok önem arzediyor.Bu çirkin siyaset diline karşı çıkmayıp ona alet olanlar sadece siyaset sahnesinden değil vatandaşımızın gönlünden de silinecektir..Unutmayın düzelmeyi yukarıda beklemeyin altta biz düzelirsek yukarısı eninde sonunda kendine gelecektir."

gazete-kupur-resim-03.jpg
Semih Yalçın'ın açıklamasının gazete kupurü...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler