İYİ Partili Ağıralioğlu 'resmen' istifa etti

İYİ Partili Ağıralioğlu 'resmen' istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yarın Meral Akşener ile görüştükten sonra istifa edeceğini açıkladı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı’na eleştiriler getirmesinin ardından bugün Habertürk’ten Mehmet Akif Ersoy’a mesaj atarak "yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşeceğini ve istifa edeceğini" açıkladı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Adaylığının dayatılmasına karşıyız" çıkışıyla dikkat çeken İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun bu açıklamalarından Meral Akşener’in haberinin olmadığı ifade edilmişti.

AKŞENER RANDEVUYU İPTAL ETTİ İDDİASI

Öte yandan gazeteci Candaş Tolga Işık, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, Yavuz Ağıralioğlu ile olan randevusunu iptal ettiğini duyurdu.

Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Size bir son dakika haberi vereyim: Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu'na yarın 13'te verdiği randevuyu az önce iptal etti. Gerekçe Yavuz Bey'in görüşme öncesinde tv'ye çıkıp istifasını duyurması. Bu iptal az önce kendisine de bildirildi." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU'DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ağıralioğlu’nun Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine ANKA'ya yaptığı açıklamada "İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir" dedi.

istifa-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler