İYİ Partili Fehmi Bölükbaşı: Akşener'i 'Başbakan', Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için...

İYİ Partili Fehmi Bölükbaşı: Akşener'i 'Başbakan', Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için...

İYİ Parti Çankırı milletvekili aday adayı, Fehmi Bölükbaşı, partisinin il başkanlığında, beraberinde İl Başkanı Aydın Akbaş'ın da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Çankırı milletvekili aday adayı olan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, iş insanı Fehmi Bölükbaşı, partisinin il başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Bölükbaşı'nın basın toplantısına; başta İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş olmak üzere, İYİ Parti Çankırı milletvekili aday adayları Oya Yakın, Betül Ayhan, Eren Yılmaz ve Mustafa Avşar ile, CHP, DEVA, Demokrat Parti ve Saadet Partisi İl Başkanları ve çok sayıda İYİ Partili vatandaşlar katıldı.

Milletvekili aday adayı Fehmi Bölükbaşı, sözlerine 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan deprem felaketi ve hemen ardından yaşanan sel felaketinde kaybedilen vatandaşlarımız için üzüntülerini belirterek başladı. Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli Başkanlarım, çok kıymetli İYİ Partili arkadaşlarım ve çok değerli Çankırılı hemşehrilerim.

Türk Milletinin, Çankırı’mın ve İYİ Parti'min bir neferi olarak 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek genel seçimlerde 28'inci dönem İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum.

Çankırı Merkez Satıyüzü köyünde doğan, Çankırı’da iş kuran, Çankırı’da oturan bir kardeşiniz olarak yıllarca birçok vesileyle, köyünden beldesine, kentine kadar Çankırı’ma hizmet etmeye çalıştım. Gerek ticari firmamız gerekse Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki 14 yıllık çalışmalarım dolayısıyla birçok vesileyle ilimizin sıkıntıları, ihtiyaçları ve geleceği ile ilgili bilgi sahibi oldum.

"ÇANKIRI, MİLLİ GELİR AÇISINDAN ÜKE GENELİNDE GERİLERDE KALMIŞ İLLERDEN BİRİSİDİR"

Bulunduğum görevler vesilesiyle birçok kez ifade ettiğim gibi Çankırı’mız özellikle son 20 yılda beklenen gelişimi gösterememiş, komşu iller tarım, ticaret ve sanayi kapasitelerini katlarken maalesef, Çankırı yerinde sayan bir il olmuştur.

Yine üzülerek belirtmeliyim ki; Çankırı milli gelir açısında ülke genelinde gerilerde kalmış illerden birisidir. Tarımda çiftçisinin yüzünün gülmediği, ticarette esnafının yüzünün gülmediği bir Çankırı büyük şehirlere göç vermesiyle bilinmektedir.

"ÇANKIRI'MIZA, ÜLKEME VE AZİZ MİLLETİME HİZMET ETMEYE HAZIRIM"

Kıymetli katılımcılar; Çankırı’da gerek siyasi çalışmalarımdan, Alfa Elektrik şirketimizden ve gerekse Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki görevlerimden dolayı çoğunuzun tanıdığı bir kardeşinizim. Çankırı’da doğdum, Çankırı’da yetiştim, Çankırı’da iş kurdum ve ben yüreği Çankırı için atan bir kardeşiniz olarak Çankırı’mıza, ülkeme ve aziz milletime hizmet etmeye hazırım...

Açık yüreklilikle belirtmek isterim ki; Siyasetteki öncelikli hedefim Çankırı’mıza ve dolayısıyla ülkemize hizmet etmektir. Çankırı’mız devletine, milletine bağlı asil bir şehirdir. Bu güzel şehrin insanlarının işsizlik gibi, sağlık ve eğitim sorunu gibi, geçim sorunu gibi sorunlarla anılması benim yıllardır içimde kanayan yaradır. Bakın bir Çorum’la bir Kastamonu’yla, Bolu’yla kıyaslamak istemiyorum ama maalesef Çankırı'mız bunları içinde bulunduğu durumu hak etmiyor.

"AKŞENER'İ BAŞBAKAN, KILIÇDAROĞLU'NU CUMHURBAŞKANI YAPMAK İÇİN TÜM GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM"

Rabbim Milletvekilliği listesinde bizlere yer nasip ederse bu kalabalığı daha da artırarak sahaya inerek çalışacağım. Hedefim milli geliri daha yüksek, işçisi köylüsü, çiftçisi daha mutlu bir Çankırı.

Herkesin bilmesini istediğim ve altını önemle çizmek istediğim sözüm şudur: Çankırı sevdam beni sizin karşınıza çıkardı, inşallah hep beraber daha güzel bir Çankırı için size söz veriyorum. Çıkmış olduğumuz bu çetin yolda Millet İttifakı'nı iktidara taşımak, Genel Başkanımız Topuklu Efemiz Meral Akşener’i Başbakan, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için tüm gücümle çalışacağıma sizlerin önünde namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum.

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerin Devletimize, Milletimize ve Çankırı’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, Mubarek Ramzan-ı Şerifin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim yolumuzu açık etsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler