İYİ Partili Karamemiş: Ülkede yaşanan değişim rüzgarına Çankırı seyirci kalmamalı

İYİ Partili Karamemiş: Ülkede yaşanan değişim rüzgarına Çankırı seyirci kalmamalı

İYİ Parti Milletvekili adayı M. Ali Karamemiş, dün Çankırı'ya gelen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş'ın mitingi sonrasında yaptığı açıklamada "Ülkede yaşanan siyasi değişim rüzgarına Çankırı seyirci kalmamalı" dedi.

İYİ Parti Çankırı milletvekili adayları M. Ali Karamemiş ve Oya Yakın, dün Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşen mitingin ardından yaptıkları açıklamada "Millet İttifakı'nın ülke genelinde yaptığı seçim çalışmaları sonrasında ülkemizde yaşanan 'değişim rüzgarı'na Çankırı'nın duyarsız kalacağını düşünmüyoruz" dediler.

"MİLLET İTTİFAKINA DESTEK HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR"

Mansur Yavaş'ın Anıt Miting alanını dolduran Çankırılılar'a yaptığı konuşma ve mitinge gelen vatandaşların yüzlerine yansıyan heyecanın önemli olduğuna vurgu yapan Milletvekili adayı M. Ali Karamemiş; "İnsanımız içinde bulunduğu hayat pahalılığı ve ekonomik sıkıntıya karşın Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve partimizin Genel Başkanı Meral Akşener'in ülkenin dört bir yanında düzenlenen mitinglerde ortaya koyduğu tespit ve çözüm önerileriyle moral bulduğunu ve bu moralle meydanları doldurduğunu, Millet İttifakı'na desteğin her geçen gün büyüyerek bu günlere geldiğini görmek beni çok mutlu ediyor" dedi. Milletvekili adayı Karamemiş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Miting alanında beni duygulandıran çok güzel sahneler vardı. Özellikle gençlerimizin yüzlerine yansıyan o umut ışığını gözlemlerken, öbür yandan içinde bulundukları sayısız sorunlarla mücadele edebilme azimlerini de gördüm. Sahaya indiğim ilk günden itibaren sokaktaki, kahvedeki, işyerindeki değerli Çankırı insanında da yılların getirdiği yorgunlukla birlikte mevcut siyasi havanın değişmesi yönünde sayısız taleple karşılaştım. Ülke genelinde yapılan anketler ve ortaya çıkan sonuçlar Çankırılı seçmenimizi de hem partimize hem de Millet İttifakı'na yöneltmekte... Bu ilginin boyutunu pazar akşamı sandıklar açıldığında çok daha net olarak göreceğiz. Beklentim odur ki ülke genelinde yaşanan 'iktidar değişimi' rüzgarına Çankırılı hemşehrilerim de üzerine düşeni yerine getirirler ve bizleri TBMM'ye taşırlar. Ben şahsen değerli hemşehrilerimin böylesi bir hamleyi hem bizlerden hem de Millet İttifakı'ndan esirgemeyeceklerini düşünüyorum."

OYA YAKIN: BİR OY DA İYİ PARTİ'YE...

İYİ Parti'nin Çankırı 2'nci sıra milletvekili adayı Oya Yakın, Mansur Yavaş'ın katıldığı miting sonrası Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Miting alanında yer alan vatandaşlarımızdaki heyecanın ülke genelinde ekranlardan evlerimize taşınan heyecandan farklı bir yönü yoktu. Millet İttifakı'na Çankırılılar'ın gösterdiği teveccühten anlıyoruz ki Çankırı'da da değişim rüzgarı esiyor, Çankırılı da artık değişimi istiyor. Yıllardır 'kendisini görmezden gelenlere, sorunlarını duymazdan gelenlere artık yeter' diyor. Ben bu yola çıkarken Çankırılı kadınların sesi olmaya da talip oldum. Mecliste bir Çankırılı olarak kadınlarımızın yok sayılan seslerini daha gür çıkmasını sağlayacağım. Daha güçlü kadınlarla Çankırı daha da güçlenecek." dedi.

Oya Yakın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçim çalışmalarımız boyunca Çankırı'nın Merkezi'nde de köyünde de benzer ortamlarla karşılaştık. Önümüze düşen ülke genelindeki durumu yansıtan anketler nasıl ki ülkenin geleceğine dönük sonuçları ortaya çıkarıyorsa, Çankırılı seçmenin de bu yönde hareket ederek bizleri TBMM'ne taşıması gerektiğini düşünüyorum. Çankırılı, ufukta görülen Millet İttifakı iktidarında layık olduğu şekilde kendi çıkardığı milletvekilleri ile temsil edilmeli. Ben değerli hemşehrilerimin bu ayrıntıyı gözden kaçırmayacakları kanaatindeyim. O yüzden Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na mührü basarken 1 oy da İYİ Parti'ye vereceklerini düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler