İYİ Partili Karamemiş'ten esnafa: Tatlılar benden çaylar sizden

İYİ Partili Karamemiş'ten esnafa: Tatlılar benden çaylar sizden

İlçe ziyaretlerinin ardından Çankırı merkezdeki çalışmalarda da ses getiren İYİ Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Karamemiş esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

ÇANKIRI Küçük Sanayi Sitesi’ndeki işletmeleri ziyaret eden İYİ Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Karamemiş esnaflarla ve çalışanlarla tek tek kucaklaştı.

Güler yüzü ve samimiyetiyle vatandaşların takdirini kazanan Karamamiş’e ilçelerden sonra Çankırı merkezinde de destek çığ gibi büyüyor.

Sanayi sitesindeki esnaf ve çalışanlarla sohbet eden Karamemiş’e, İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, İYİ Parti Milletvekili aday adayları Fehmi Bölükbaşı, İbrahim Doğu, Kurucu Teşkilat Başkanı Cengiz Aşkın, SKM Başkanı Mustafa Çağlar ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Esnafların talep ve eleştirilerini dinleyen İYİ Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Karamemiş seçildikten sonra tatlı ile tekrar ziyarete geleceğini ve vatandaşla ve esnafla irtibatını hiçbir zaman koparmayacağını söyledi.

Esnafların mevcut milletvekillerinden şikayetini değerlendiren Karamemiş "Biliyorsunuz benim sloganım 'Çankırı vekil görecek'. Rahmetli Nevzat Ayaz ve bir iki isim haricinde maalesef Çankırı’mız vekil görememiş. Seçildikten sonra Çankırı’yı bırakmışlar kendi şahsi işlerinin, kendi kariyerlerinin peşinde koşmuşlar. Şunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Milletvekilliği nasıl yapılır, halkımıza nasıl hizmet edilir bunu en iyi şekilde göstereceğim. Ben bir siyasi partinin değil Çankırı’nın milletvekili olacağım. Seçildikten sonra parti rozetini çıkaracağım. Çankırı’nın vekili olacağım. Çankırı vekil görecek. Bunu ispatlayacağım. 14 Mayıs’tan sonra yine geleceğim, her zaman sizlerle birlikte olacağım. Tatlılar benden çaylar sizden, bizim samimiyetimize inanın." ifadelerinde bulundu.

cankiri-oto-sanayi-ziyaret-iyi-parti-resim-05.jpg

cankiri-oto-sanayi-ziyaret-iyi-parti-resim-052.jpg

karamemis-cankiri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler