İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı AKP'ye katıldı

İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı AKP'ye katıldı

İYİ Parti'den ayrılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan AKP'ye katıldı.

İYİ Parti’nin yerel seçimlerde kazandığı en büyük ikinci ilçesi Nazilli’nin Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kurucusu olduğu partisinden istifa etti.

İstifasından sonra kendisine yapılan AK Parti'ye katılma davetini kabul eden Özcan, partilisi Belediye Meclis üyesi Ali Gölgesiz ile bazı mahalle muhtarları AKP'ye katıldı.

Başkan Özcan ile birlikte hareket eden CHP Aydın İl Saymanı Mustafa Ertekin de partisinden istifa ederek AKP'ye geçti.

ERDOĞAN ROZETLERİNİ TAKTI

Özcan'ın istifasına ilçe ve il yönetimleri ile yaşadığı krizleri ve ilçesine yeterince hizmet alamadığını gerekçe gösterdiği, AKP'nin ise Özcan’a uzun yıllardır il olma mücadelesi veren Nazilli'nin il olmasını vaat ettiği öğrenildi.

Özcan ve arkadaşlarına bu gün yapılan AKP Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan rozet taktı.

Törende konuşan Özcan, Erdoğan'ın davetine icabet ettiğini belirterek AKP'ye katılmaktan mutlu olduğunu söyledi.

"GURUR VE ONUR DUYDUĞUM CHP'DEN İSTİFA EDİYORUM"

Nazilli ilçesinin il olması için üzerine düşen görev ve sorumluluktan kaçamayacağını belirten CHP Aydın İl Saymanı Mustafa Ertekin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1937’de işaret ettiği Nazilli’mizin il olma noktasında yolculuğunu başarı ile taçlandırmak için üyesi olmaktan gurur ve onur duyduğum CHP’den istifa ediyorum" açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler