İYİ Partili Özkan'a, İBB Meclisi'ndeki sözleri nedeniyle tehditler yağıyor

İYİ Partili Özkan'a, İBB Meclisi'ndeki sözleri nedeniyle tehditler yağıyor

İBB Meclisi'nde İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak görevini sürdüren meclis üyesi İbrahim Özkan'a son 24 saat içerisinde gerçek ve de bot hesaplar üzerinden Twitter'da çeşitli tehditler yapılmakta.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'a son meclis toplantısında dile getirdiği cümleler sonrası Twitter'da çok sayıda gerçek ve bot hesaplardan taciz ve tehditler yağdı.

İBB'nin dünkü toplantısında İYİ Parti grubu adına söz alan İbrahim Özkan, konuşmasının son bölümünde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında Yargıtay'ın almış olduğu kararla ilgili olarak konuşmuş ve "Bu kararı şiddetle kınıyorum, bu yanlıştan bir an önce dönülmeli" demişti.

Özkan bu cümlesinin ardından da Irak'ta devrilen Saddam Hüseyin ile ilgili bir hatırlatma yapmış ve “"Şimdi bu adil yargılama meselesi konuşulurken konu başka bir tarafa saptı. Bakın Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin yargılanırken onu yargılayan hakim şunu soruyor. Diyor ki: Diyeceğiniz bir şey var mı? Ve Saddam şunu söylüyor: Ben diyor, adil bir yargılama istiyorum diyor. Ve hakim şunu söylüyor: Bakın bu yasaları siz yaptınız! Bakın bu yapmış olduğunuz yasalarla yargılanmak zorunda kalmayın."" diyerek sözlerini bağlamıştı.

"GÖRDÜĞÜM YERDE BURNUNU KIRICAM..."

Özkan'a gelen tehditler arasında "Bizi Tehdit Etmek Sana Mı Kaldı #SorosBununEvladı İbrahim Özkan Seni Aleni Tehdit Ediyorum Gördüğüm Yerde Burnunu Kırıcam... #YanınızaKalmayacak" diyen Caglar Albayrak adlı hesaptan atılan tweet:

ozkan-tehdit-resim-0111.jpg

Bir başka tweet de @ozgunursel adlı Twitter hesabından gerçekleşti: "Siz bizi asmadan biz sizi asalım o zaman ne dersin İbrahim Özkan" diyor.

 

ozkan-tehdit-twitter-resim-05.jpg

DESTEK MESAJLARI DA GELİYOR

Bu tehdit twitlerinin ardından Özkan’a destek twitleri gelmeye devam ediyor. İşte o destek twitlerinden bazıları:

"İbrahim Özkan'ın edep, ahlâk ve adamlığının zekâtı Tevfik dahil tüm AKP camiasını ihya eder. 2004 MGK'da devlet için tehlikesi açıkça izah edilmiş olmasına, binlerce insana açık zulümlerine, YGS/KPSS kepazeliklerine rağmen F tipi çeteye sahip çıkan AKP "milat" dümeniyle yırtamaz."

ozkan-destek-mesaji-resim-05.jpg

ozkan-destek-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler