İYİ Parti'nin başkan adayı 'Baba Raif' sahaya indi

İYİ Parti'nin başkan adayı 'Baba Raif' sahaya indi

İYİ Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Raif Oktay, nam-ı diğer 'Baba Raif' seçim çalışmalarının startını dün gün boyu esnafa yaptığı ziyaretlerle yerine getirdi.

İYİ Parti Çankırı Belediye Başkanı Raif Oktay, nam-ı diğer 'Baba Raif' esnaf ziyaretlerine dün başladı. Yağışlı havaya rağmen ziyaretlerini sürdüren 'Baba Raif' esnafın kendisine gösterdiği yakın ilgiden hayli memnun kaldığını belirterek "Çankırı'yı son 3 dönemdir yöneten bugünkü iktidar, vatandaşın taleplerinden ziyade sermayenin yörüngesine girerek icraat gerçekleştirmiş ve sonuçta sıradan vatandaşın mağduriyeti her geçen yıl katlanarak büyümüş. Belediye başkanlığına seçildiğim günden itibaren yılların mağduriyetini ortadan kaldırmak için mesai harcayacağım. Belirli bir grubun değil Çankırı'nın belediye başkanı olarak halkımla bütünleşerek hizmet vereceğim" dedi.

"ÇANKIRI, BETON YIĞININA DÖNMÜŞ DURUMDA"
İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Raif Oktay Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı değerlendirmede "Çankırı şehir merkezi bugün adeta beton yığını haline dönmüş durumdadır. 15 Yıllık AKP iktidarı tüm enerjisini betona verirken şehir merkezi adeta nefes alamaz halde karşımızda durmaktadır. Şehir merkezinde kişilere özel imar uygulamaları kendisini öylesine hissettirmektedir ki bunu şehre otobüsle geldiğinizde 'Çankırı Terminali'nde dahi kafadan hissediyorsunuz! Koca terminal binasında iki tane firma mevcut! Türkiye'mizin hiçbir vilayetinde görmeyeceğiniz sahneyi Çankırı'da görüyorsunuz! Şehir merkezi adeta beton yığını! Çocuklarımız ve de gençlerimizle birlikte çalışan esnafımızın şehir merkezinde nefes alabileceği bir ortamı şehir merkezinde bulabilmek mümkün değil. Hazırlıklarını yaptığımız yeni projelerle birlikte bu sorunlar vatandaşımızın da 31 Mart Pazar günü sandıkta yapacağı tercihle son bulacak. Bunun heyecanı ile seçim çalışmalarımızı büyük bir şevk ile sürdürüyoruz" dedi.

baba-raif-cankiri-iyi-parti-resim-01.jpg

baba-raif-cankiri-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler