İZÇANDERin iftarına yoğun ilgi

İZÇANDER'in iftarına yoğun ilgi

İzmir Çankırılılar Derneğince düzenlenen iftar yemeği siyasetçiyi, bürokratı, STK'ları, işadamını ve sade vatandaşı biraraya getirdi.

İzmir Çankırılılar Derneği tarafından Buca - Sahra Sultan Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programı, siyasetçisinden bürokratına, stk yöneticilerinden işadamlarına ve de sade Çankırılı'yı biraraya getirmeyi başardı.

Başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere, AK Parti İzmir milletvekili Nesrin Ulema, Çankırı milletvekili İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Çankırı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, Çankırı Devlet Hastanesi eski başhekimi Dr. Fatih Esad Topal, İzmir MHP, DSP İl Başkanları, çeşitli kurumlarda görev yapan bürokratlar ile İzmir'de yaşayan yaklaşık 400 Çankırılı aynı ortamda iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar.

GECEDEN GÖRÜNTÜLER - TIKLA

Ev sahibi olarak ilk sözü alan İZÇANDER Başkanı ve Çankırıspor Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Yayla "Böylesi mübarek bir ramazan ayında değerli misafirlerimiz ve İzmir'de yaşayan Çankırılılar olarak birarada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." derken, Ekim ayında gerçekleştirmeyi planladıkları Ahilik Haftası içerisinde 'yaren' gecesi için başta Vali Özcan olmak üzere milletvekilleri ve Belediye Başkanından destek istedi.

Geceye katılanlar konuklar ve dernek yönetimi program sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı vermeyi de ihmal etmediler.

ramazan-iftarprogrami-izcander-ibrahimyayla-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler