İzmir'de feci kaza! 4 Ölü 8 yaralı

İzmir'de feci kaza! 4 Ölü 8 yaralı

İzmir'in Bergama ilçesinde, bir altın madenine işçi taşıyan servis aracı ile kamyon çarpıştı. Kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 09:30 sıralarında, Bergama- Ayvalık kara yolunun kırsal Kozak Mahallesi’nin Yukarıbey mevkisinde meydana geldi. Bir altın madenine işçi taşıyan servis midibüsü, kamyonla çarpıştı.

Kazada 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Meydana gelen korkunç kazada can pazarı yaşanırken, kazada hayatını kaybeden vatandaşların isimleri de bellioldu. İlk belirlemelere göre kazada kamyon şoförü İsmail Ökemen, işçiler Ramazan Kömürcü, Mehmet Ali Çakmak ve vardiya amiri Arslan Emre Parmaksız kaza yerinde hayatını kaybetti.

bergama-izmir-kaza-8-yarali-4-olu-resim-012.jpg

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Kazada yaralanan minibüs şoförü Ömer Faruk Özdemir (41), Cemal Vahaplar (35), Vahap Kartal (41), Joni Samkharadze (31), Simon Samkhradze (28), Önder Karakaya (39), Erkan Aktürk (43) ve Erkan Yıldız (34)’ın tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler