İzmir'de yolcu minibüsüyle çarpışan motokurye hayatını kaybetti

İzmir'de yolcu minibüsüyle çarpışan motokurye hayatını kaybetti

Motokurye kazaları peş peşe geliyor. Son olarak İzmir'in Karabağlar ilçesinde yolcu minibüsüyle çarpışan motokurye Ercüment İslamoğlu (26), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ELİM olay, dün gece saat 23:00 sıralarında Karabağlar ilçesi Bozyaka Mahallesi 5714/2 Sokak'ta meydana geldi. Bir büfede çalışan motokurye Ercüment İslamoğlu, yemek siparişi götürdüğü sırada bir yolcu minibüsüyle çarpıştı.

YOLA SAVRULDU

Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan İslamoğlu, ağır yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ercüment İslamoğlu, bugün hayatını kaybetti.

Bekar olduğu öğrenilen İslamoğlu'nun bugün Murat Reis Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"KURYELER ÖLÜYOR"

Kardeşinin kurye olarak çalıştığını belirten Mücahid İslamoğlu (35), "Ercüment, sipariş götürüyormuş kaza bu sırada meydana gelmiş. Hastaneye kaldırıldı fakat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kuryelerin artık yollarda fark edilmesi gerekiyor. Araç sahipleri fark etmiyor. Kuryeler ölüyor, farkındalık oluşturulması gerekiyor" dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler