"Jandarma Çerkeş Belediyesi'ni bastı" (!) paylaşımının ardından mutluluk haberi çıktı

"Jandarma Çerkeş Belediyesi'ni bastı" (!) paylaşımının ardından mutluluk haberi çıktı

Sosyal medyanın önemli hesaplarından Facebook'da "Jandarma Çerkeş Belediyesi'ni bastı" paylaşımı bir hayli hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu! Ancak neden daha sonraki saatlerde haberin aslını ortaya çıkardı... Ayrıntılar haberimizde...

Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş'le ilgili sabah saatlerinde sosyal medyada yer alan "Jandarma Çerkeş Belediyesi'ni bastı" (!) başlıklı paylaşım büyük bir heyecan yarattı... Yaklaşık 15 dakika içerisinde yapılan paylaşım Çerkeş'te telefon trafiğini hızlandırmakla birlikte Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile belediye çalışanları hakkında saçma-sapan iddialara da neden oldu! Hesap sahibinin paylaşımı kısa sürede kaldırdığı görülürken, Sözcü18 Haber Merkezi olarak işin aslını öğrenelim dedik ve "Jandarma Çerkeş Belediyesi'ni bastı" başlıklı paylaşım bizi hangi habere götürdü.

İŞİN ASLI; JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDA GÖREV YAPAN
İKİ PERSONELİN NİKAH TÖRENİ YAPILDI

hasan-sopaci-cerkes-astsubay-cift-nikah-resim-02.jpg

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Çerkeş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay Beyza Yamaç ile yine aynı yerde görevli Astsubay Ahmet Temel'in nikahını Belediye Başkanı Hasan Sopacı kıydı.

Her iki astsubayın nikah törenlerine başta Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu olmak üzere, Çankırı İl Jandarma Komutan Yardımcısı Güney Yücedağ, Cumhuriyet Savcısı Hakan Güngören, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, ilçe jandarma komutanı Bayram Veyil de katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler