Jawline Dolgusu

Jawline Dolgusu

Jawline dolgu, güvenli merkezlerde ve güvenli ürünlerle yapıldığında ciddi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kesinlikle dolgu uygulamaları yaptırılmamalıdır.

Jawline dolgu çene hattına yapılan, çene hacmini geri kazandırarak gevşek veya sarkık hattın estetik olarak iyileştirilmesini sağlayan bir uygulamadır. Jawline dolgu ile daha güçlü ve belirgin çene hattı oluşturulur.

Ameliyatsız bir yöntem olduğundan dolayı uygulama sonrası komplikasyonları ameliyata oranla oldukça azdır. Gıdı oluşumunu engellemek, çenenin şeklini ve simetrisini kazandırmak amaçlarıyla da uygulanır.

Cam dolgu ile güçlü çene hatları

Özel bir dolgu türü olan Cam Dolgu™ ürünlerinden Pluryal Contour, çene hattının yeniden tanımlanmasında kullanılmaktadır. Contour Lidocaine, günümüzdeki aktif olarak kullanılan dolgular arasında en yüksek G’ Prime oranına (650.000 mPa) sahip dolgudur. Bu sayede daha güçlü bir dolgu etkisine sahiptir. Yüksek G’ Prime oranı Cam Dolgunun daha uzun süre kalıcı olmasını da sağlamaktadır.

70 Ülkede kullanılan ve uluslararası standartlara uygun olarak üretilen Cam Dolgu ürünleri, cam enjektörde sunulur. Bu uygulama sayesinde hastanın çene hattının belirginleştirilmesi ve cam gibi keskin hatlara sahip olması sağlanır.

Açıklama: Jawline ve Çene Dolgusu Hakkında Bilmeniz Gerekenler | Prof. Dr. ÖNDER TAN

Neden cam enjektör?

Pluryal Dolgular cam enjektör içinde sunulmaktadır. Cam enjektör; içindeki dolgu maddesini bozmadan yıllarca korur, içindeki dolgu maddesiyle biyolojik ve kimyasal reaksiyonlara girmez, kanserojen madde içermez ve aynı zamanda şeffaf olmasıyla içindeki ürünü gösterip estetik bir değer katar.

Jawline Dolgusu nasıl uygulanır?

Dolgu maddesi çene ucundan kulak önüne kadar uzanan mandibular kemik hattınca uygulanır. Uygulamada hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddeleri kullanılır. Vücutta doğal olarak bulunan hyaluronik asit vücuda herhangi bir zarar vermez.

Mutlak suretle uzman bir hekim tarafından uygulanması gereken jawline dolgu işleminden önce uygulama yapılacak kemik hattı boyunca lokal anestezik krem uygulanır. Cam Dolgu lidokain içeren formları ve ince cidarlı iğnelerle yapıldığı için ağrı hissini minimuma indirir. Uygulama ortalama 15-20 dakika sürmekle beraber anında sonuç alınır. Uygulamadan hemen sonra kişi sosyal yaşantısına devam edebilmektedir.

Açıklama: Jawline dolgu (çene dolgusu) çok popüler

Jawline dolgunun kalıcılığı ne kadardır?

Jawline dolgunun kalıcılığı kullanılan ürüne ve ürün miktarına bağlıdır. İlk dolgu işleminden sonra genellikle 6 ay kalıcılığa sahiptir. Tekrar eden işlemlerle kalıcılık süresi artmaktadır.

Cam Dolgu, yüksek G’ Prime oranı ile kalıcılığı oldukça arttırmaktadır. Cam Dolgu ile kalıcılık süresi ortalama 12-18 aydır.

Jawline dolgunun yan etkileri var mı?

Jawline dolgu, güvenli merkezlerde ve güvenli ürünlerle yapıldığında ciddi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kesinlikle dolgu uygulamaları yaptırılmamalıdır. Uygulama sonrası görülen şişlik, kızarıklık ve morarma oldukça normal olup en sık oluşan yan etkileridir.

Tüm Cam Dolgu ürünleri Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır. Cam Dolgu, hakkındaki klinik çalışmalarla güvenli olduğunu kanıtlanmaktadır.

Jawline dolgu fiyatları?

Jawline dolgu fiyatları kullanılan ürün miktarı ve ürünün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Cam Dolgu ile jawline dolgusu için https://www.camdolgu.com/ web adresinden size en yakın Cam Dolgu kliniğine ulaşıp, fiyat bilgisi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler