Juventus Fenerbahçe'nin yıldızı Muriç'e kancayı taktı!

Juventus Fenerbahçe'nin yıldızı Muriç'e kancayı taktı!

Fenerbahçe ve milli takımında attığı gollerle yıldızı parlayan Vedat Muriç ile ilgili iddialar ara transfer dönemi yaklaşırken iyice alevlendi.

Birçok Avrupa takımı tarafından takip ettirilen Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Kosovalı golcücünü Ocak ayında almak isteyen kulüplerin resmi teklif hazırlığında olduğu konuşulmaya başlandı.

Avrupa'nın dev kulüplerinin peşinde koştuğu Kosovalı golcü Vedat Muriç'e devre arasında gelen tekliflere rağmen elinde tutmaya kararlı olan Fenerbahçe'de yönetim, sportif direktör Comolli ve yöneticilerine "Bonservis bedeli soranlara yanıt bile vermeyin" demişti fakat Muriç için Avrupa'nın devleri ısrarını sürdürüyor. İşte Juventus Teknik Direktörü Sarri'nin Muriç planı ve çılgın teklif...

Çizme basınına göre İtalyan devi, devre arasında Hırvat golcü Mandzukic ile yolları ayıracak ve yerini Vedat Muriç ile dolduracak. Juventus'un hocası Sarri, onu takımında çok istiyor.

Juventus scoutlarının büyük bir aşama gösteren 25 yaşındaki golcüyü adım adım izlediği biiliniyor. Muriç'in Ronaldo ve Dybala'nın önünde iyi bir performans sergileyeceğine inanılıyor.

İtalyan temsilcisinin scoutlarının Antalyaspor ile oynanacak maçta Kosovalı golcüyü yeniden izleyeceği, yönetime ve Sarri'ye geniş bir rapor sunacağı iddialar arasında.

Fenerbahçe yönetiminin Çaykur Rizespor'dan sezon başı transfer ettiği Vedat için astronomik bir ücret isteyeceği belirtiliyor. Sarı-Lacivertliler'in isteyeceği rakam olarak 25 milyon euro'dan söz ediliyor.

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'in sarı-lacivertli kulüple 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 25 Yaşındaki forvet sezon başında Rize'den 2.5 milyon euro'ya transfer edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler