Kaan Boşnak

Kaan Boşnak

Sabahattin Kaan Boşnak, 4 Eylül 1992 doğumludur. Rock müzik şarkıcı olan Kaan Boşnak Marmara Üniversitesi’nde Edebiyat Bölümü’nde okumaktadır.

Sabahattin Kaan Boşnak, 4 Eylül 1992 doğumludur. Rock müzik şarkıcı olan Kaan Boşnak Marmara Üniversitesi’nde Edebiyat Bölümü’nde okumaktadır.

Sabahattin Kaan Boşnak, 4 Eylül 1992 doğumludur. Rock müzik şarkıcı olan Kaan Boşnak Marmara Üniversitesi’nde Edebiyat Bölümü’nde okumaktadır. Liseli yıllarında hem müziği olan ilgisi hem de edebiyata olan ilgisini gözler önüne sermiştir. Kasdav Liseler arası müzik yarışmasında ‘En İyi Beste’ ödülünü kazanmış, aynı zamanda ‘Genç Praksis’ adlı bir edebiyat dergisi çıkarmıştır. Daha sonralarını kalemini iyice geliştiren Kaan Boşnak’ın yazıları At Kafası, Fil & Toz ve Ot dergilerinde yayınlanmıştır. Geçtiğimiz aylarda (Nisan 2020) festival ve etkinlik direktör olan Başak Ceylan Torun ile salgın nedeniyle sade bir nikahla evlenen yakışıklı şarkıcını bu haberini hayranlarını şaşırtmıştır. 

Müzik kariyerine ise "3 Maymun" isimli grubunu kurarak resmi giriş yapmıştır. Daha sonraları buhran dönemi nedeniyle bıraktığı bu gurubun ardından Engin Sevik ile kurdukları ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ isimli grupta önceki grupta olduğu gibi solistlik yapmaya başlamıştır. Kaan Boşnak’ın tanınması bu grupla birlikte olmuştur. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu ilk albümü 2013 yılında ‘Evdekilere Selam’ adıyla çıkarmıştır. Albümlerinin sanat yönetmenliği Hakan Özer yapmıştır. Verdiği bir röportajda Kaan Boşnak yaptıkları müziği "Amerika’daki 60’lar Psychedelic Folk" olarak tanımlamıştır. Yüzyüzeyken Konuşuruz ekibi Can Tunaboylu, Can Kalyoncu ve Baran Ökmen’in de katılımlarından sonra günümüzdeki haline ulaşmış ve 2014 yılında ‘Otoban Sıcağı’ ve 2018 yılında ‘Akustik Travma’ isimli albümlerini çıkarmışlardır. Kaan Boşnak aynı zamanda kendi adıyla çıkardığı single parçaları da bulunmaktadır. İlk EP ‘i ‘Birkaç Yıl Sonra Utanılacak Şarkılar’ isimli parçadır. Gezi döneminde ‘Sen Taştan Biz Ağaçtan’ isimli bir şarkı çıkarmışlardır. mp3 indir 

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubuyla birlikte İstanbul Avrupa’da Hayal Kahvesi’nde, Anadolu Yakası’nda ise evimiz dedikleri Kadıköy Karga’da müziklerini sevenleriyle buluşturmuşlardır. 2020 yılında Kaan Boşnak kendi adıyla ‘Tutunamayız’ ve ‘Bırakma Kendini’ isimli 2 single çıkarmıştır. Tutunamayız adlı Tutunamayanlar adlı Tv dizisi için yapılmış, aynı zamanda dizinin müziklerinin yapılmasında da rol oynamıştır. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubuyla ise ‘Kazılı Kuyum’ aslı single parçayı analog olarak New York Red Bull Müzik Stüdyoları'nda yapmışlardır. Boşnak’a ait tüm şarkı, pop müzik eserlerine ulaşabilirsiniz. Kaan Boşnak Mp3 indir 

Kaynak: Son Çıkan Mp3 indir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler