Kadıköyde Alex şov

Kadıköy'de Alex şov

Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 6-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, bitime 1 hafta kala, Ankaragücü'nü 6-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe'nin attığı 3 gol de penaltılardan gelirken Alex toplamda 5 gol atarak şov yaptı. Şampiyon ise son hafta belli olacak. Ligin son haftasında Fenerbahçe Sivasspor ile, Trabzonspor ise Karabükspor ile oynayacak. Şampiyon son hafta belli olacak.

ALEX'İN 9. PENALTI GOLÜ

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren 5 golü atan Alex, bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki gol sayısını 27'ye çıkarttı. 5 golün 3'ünü penaltıdan atan Brezilyalı oyuncu, ayrıca bu sezon kullandığı 9. penaltı atışını da gole çevirmiş oldu.

17 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sarı-lacivertliler, Ankaragücü maçından da galip ayrılarak yenilmezlik serisini 17 maça çıkarttı. Fenerbahçe Süper Lig'de son yenilgisini 16. haftada Ankaragücü karşısında alan Fenerbahçe, bu tarihten sonra yaptığı 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

AVRUPA REKORU KIRDI

Ankaragücü maçına kadar sahasında yaptığı 8 maçta da gol yemeyen Fenerbahçe, Ankaragücü maçını da gol yemeden kapattı ve 853 dakikaya ulaşarak Avrupa'da en uzun süre kendi sahasında gol yememe rekorunu kırdı.

Bu rekor daha önce İtalyan ekibi Napoli'ye aitti. Napoli, 8 maç üst üste gol yememiş ve 9. maçın 70. dakikasında kalesinde gol görmüş ve 832 dakika boyunca kalesini gole kapatmıştı.

TRABZON'DA UMUTLAR SON HAFTAYA KALDI

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'yle büyük bir çekişme içinde olan Trabzonspor, zorlu geçmesi beklenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor engelini zorlanmadan aştı ve Fenerbahçe'nin de puan kaybı yaşamaması nedeniyle şampiyonluk için son haftayı beklemeye başladı...

MAÇIN GOLLERİ

Galibiyete Brozek, Burak ve Jaja'nın attığı gollerle uzanan Bordo Mavililer'de sıkıntı yaratan tek konu ise, Burak Yılmaz'ın sarı kart görüp cezalı duruma düşmesi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un maçtaki tek golünü ise Holmen kaydetti. Ligde son haftaya girilirken lider Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 79'ar puanı bulunurken Fenerbahçe averajla Trabzonspor'un önünde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler