Kadıköy'de sevgilisine laf atıldıktan sonra çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü

Kadıköy'de sevgilisine laf atıldıktan sonra çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü

Kadıköy'de, kız arkadaşına laf atan bir kişiyle kavga eden Davut Atakov (23), bıçaklanarak hayatını kaybetti. Polis, olayın şüphelisi Ali K.Ş'yi (56) kısa sürede gözaltına aldı.

KADIKÖY, Hasanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olay 14 Ekim Cumartesi günü yaşandı. Davut Atakov, kız arkadaşı Simge Tuğcu ile saat 03:20 sıralarında eve gitmek için yürüyordu. İkilinin yanından geçen bir kişi iddiaya göre Simge Tuğcu'ya laf attı. Atakov, tanımadığı kişiyle kız arkadaşına laf attığı için tartıştı.

Simge Tuğcu'nun engellemeye çalışmasına rağmen devam eden tartışmada, şüpheli kişi yanındaki bıçağı çıkararak Davut Atakov'a sapladı. Kanlar içerisinde kalan Atakov kız arkadaşının yardımıyla hastaneye götürüldü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAMERA GÖRÜNTÜSÜ BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Öldürlen Atakov'un kız arkadaşı Simge Tuğcu verdiği ifadesinde saldırganın, 35-40 yaşlarında kirli sakallı gözlüklü biri olduğunu söyledi. Şüphelinin kendisine laf attığını, erkek arkadaşının bu sebeple tartıştığını, saldırganı tanımadığını söyledi. Şüphelinin eşkalini belirleyen ekipler, araştırma başlatırken, olay yeri çevresinde güvenlik kamera incelemesi de yapıldı.

KIZ ARKADAŞININ ÇABASI YETMEDİ,

Olay anını kaydeden bir kamera bulundu. Görüntülerde, Atakov'un kız arkadaşı ile yürüdüğü, bir süre sonra durduğu ve geriye doğru baktığı, kız arkadaşı Simge Tuğcu'nun engellemeye çalışmasına rağmen, saldırganla tartıştığı görüşüyor. Arbede anlarının yansıdığı görüntüde saldırganın elinde bıçak olduğu da fark ediliyor.

7 SUÇ KAYDI OLAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Polis, o görüntülerden şüphelinin kimliğini belirlemeyi başardı. Şüphelinin Ali K.Ş olduğu anlaşıldı. 56 yaşındaki şüpheli Kadıköy'de yakalandı. Olayda kullanılan bıçak ta ele geçirildi. Şüphesinin 7 suç kaydı olduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Şüpheli Ali K.Ş, yolda yürürken kendisine laf atıldığını ve bu yüzden kavga çıktığını iddia etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

“BUNU YAPAN İNSANIN ÖLMESİNİ İSTİYORUM”

Cenazede konuşan anne Oğulgözel Atakov, "Bunu yapan insanın, ölmesini istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. 23 yaşındaki çocuğumun canını alanın canının alınmasını istiyorum. Ben ancak öyle rahatlarım. Benim yakışıklıma kıyanın ölümünü istiyorum. Hükümetime sesleniyorum, bunu yapabiliyorsanız ölmesini istiyorum. Oğlumu 5-6 gün önce gördüm, beraber yaşıyorduk. Ona nasıl kıydı, elime verseler ben lime lime kendim doğrayacağım, gözümü kırpmadan doğrayacağım. O adamın idam edilmesini istiyorum. Lütfen, yetkililere sesleniyorum. Ne olursunuz bir yardımcı olun. Kız arkadaşını biliyordum, onun da suçu yok. Almanya’dan gelmiş. Onunla beraber çıkıp konsere gitmişlerdi. Geri dönerken bıçaklamış, kalbine saplamış. Birisinin evladını; birilerinin öldürememesi lazım, kıyamaması lazım. Bu kadar basit olmaması lazım. En gözde evladımdı. Ona çok bağlıydım. Yemedim yedirdim, giymedim giydirdim. Ben ona bakmaya kıyamıyordum" dedi.

"BURAYA ONA SÜPRİZ YAPMAYA GELDİM, ŞİMDİ TOPRAĞA VERİYORUM"

Almanya’dan Davut Atakov’a sürpriz yapmak için İstanbul’a gelen kız arkadaşı Simge Tuğcu, "Ellerimden kaydı gitti. Hiçbir şey yapamadım. Buraya, ona sürpriz yapmaya geldim. Şimdi ise toprağa verdim, gidiyorum. Acım çok büyük, böyle şeyler yaşansın istemezdim. Biz 6 aydır birlikteydik. Ciddi düşünüyorduk. Allah benden aldı onu. Birlikte konsere gitmiştik. Sonra Kadıköy’de olanlar oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler