Kadın öğretmene vahşet!

Kadın öğretmene vahşet!

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki A.K., görev yaptığı okuldan dün öğle saatlerinde evine giderken 3 kişinin saldırısına uğradı.

Saldırganların elinden yaralı kurtulmayı başaran A.K., 100 metre ötedeki anneannesinin evine sığındı ve hastaneye kaldırılarak yoğun bakım altına alındı.

Kayıplara karışan saldırganların yakalanması için polis seferber oldu. Olay dün saat 14.30 sıralarında Pasinler ilçesinin Ağaç Minare Mahellesi'ndeki Osmanağa sokağında meydana geldi.

Hasandede Mahallesinde tam gün eğitim yapılan Milli Egemenlik İlköğretim Okulundan çıkan öğretmen A.K., evine doğru yürürken üç kişi oldukları tahmin edilen saldırganlar tarafından ağzı kapatılarak dar ve çıkmaz bir sokağa sürüklendi.

Olayın şokunu atlattıktan sonra A.K., saldırganlara karşı koymaya çalıştı. Saldırganlar, tecavüz etmeye çalıştıkları öğretmen A.K.'yı 20 yerinden bıçakladıktan sonra başına taşla vurdular. Kanlar içinde kalmasına rağmen A.K. saldırganların elinden kurtularak 100 metre kadar uzaktaki anneannesi H.P.'nin evini gitti.

Kapıyı açan anneanne P., torunu A. öğretmeni kanlar içinde görünce bayıldı. Evde bulunanlar hemen durumu polise bildirirken, genç öğretmen de ambulansla Erzurum'a nakledildi.

Üniversiteyi Ankara'da bitiren F.-Y.K. çiftinin üç kızından en büyüğü olan A.K. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım altına alınırken; polis öğretmenin çantasını da alan saldırganların peşine düştü.

Kapıyı açtığında torunu A.'yı kanlar içinde gördüğü için büyük bir şok yaşadığını anlatan H.P., "Eli, yüzü, her tarafı kan içindeydi. 'Ne oldu, yavrum sana' dedim. Sadece 'saldırıya uğradım' diyebildi. Yüzünde ve başında kırıklar vardı. Sonrasında ikimizde bayılmışız. Gelinlerim A.'nın yüzünü yıkamış ve gelen ambulansla hastaneye götürmüşler. Kapıyı çaldığı ve tuttuğu yerler kanlıydı. İnsanlık dışı olay. Hangi vicdansız bunu yapar? Torunumun kurtulması için dua ediyorum" diye konuştu.

Olayın çok üzücü ve çirkin olduğunu belirten Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, saldırganların en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edileceklerini bildirdi.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler