"Kafalarını keseriz" demişti, gözaltına alındı

"Kafalarını keseriz" demişti, gözaltına alındı

Batman'da sokak röportajında kendisini Hizbullahçı olarak tanıtan ve tehdit içerikli ifadeler kullanan İsmail C.K., gözaltına alındı.

BATMAN’da ‘Sen Konuş’ adlı Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında kan donduran ifadeler kullanan İsmail C.K., Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla bugün gözaltına alındı.

Röportajda, muhalefet parti liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’i hedef alan İsmail C.K., "Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz Hizbullahçıyız. Biz cihada da hazırız" ifadelerini kullanmıştı.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN ŞİKAYET YAĞDI

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye’nin farklı illerinden yapılan yoğun şikayetler üzerine resen soruşturma başlattı. Görüntüleri inceleyen savcılık, şüpheli İsmail C.K.’nın tehdit içeren sözlerinin suç teşkil ettiğini belirledi ve hakkında gözaltına alınması talimatını verdi.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Batman Emniyeti’ne bağlı birimler savcılığın talimatı doğrultusunda İsmail C.K.’yı ikametinde gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelinin buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sosyal medya ve haber sitelerinde gündeme gelen ve bir sosyal medya mecrasında yayınlandığı tespit edilen video içeriğine ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturmaya başlanmıştır. Şüpheli tespit edilmiş olup, olaya ilişkin soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler