'Kafes 26' operasyonuna Onlyfansçılar da girdi

'Kafes 26' operasyonuna Onlyfansçılar da girdi

İstiklal Caddesi'nde para dağıttıkları video ile tartışmalara neden olan Fergio House üyeleri "Kafes 26" operasyonu kapsamında gözaltına alındılar.

AĞUSTOS 2023'te Taksim Meydanı'nda dağıttıkları sahte dolarlar ile gündeme gelen ve müstehcen içerik yayınlarıyla bilinen Fergio House üyeleri 21 Ekim'de gözaltına alınıp serbest bırakılmışlardı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fergio House üyelerinin "Kafes 26" operasyonu kapsamında gözaltına alındıklarını duyurdu.

Yerlikaya, X hesabından şu mesajı paylaştı;

"Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve Müstehcenlik suçlarıyla mücadele kapsamında İstanbul merkezli ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-26” Operasyonunda “Fergio House” isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan şüpheli yakalandı Halkımızın Milli ve Manevi Değerlerini Aşağılayanlara, Huzurunu Kaçıran Suç Odaklarına Göz Açtırmayacağız İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince; Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kartal, Beyoğlu, Eyüpsultan ilçeleri ile Isparta, Hakkari, Ankara, Gaziantep, İzmir, Konya ve Antalya illerinde toplam adreste eş zamanlı olarak yapılan “KAFES-26” Operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında; İnstagram ve X isimli sosyal medya platformlarında “Fergio House” isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan şahısların organize bir şekilde hareket ederek müstehcen içerikli parti yapacakları tespit edildi. Düzenlenen operasyonlarda şüpheli şahıs yakalandı 2 bin adet sahte 100 dolarlık banknota el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Halkımızın Huzurunu Kaçıranları Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler