Kan donduran olay!

Kan donduran olay!

19 yıl önce birlikte olduğu baldızından dünyaya gelen kızına da tacizde bulundu!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde duyanların kanını donduran bir taciz olayı ortaya çıkarıldı. Bir kamu kurumundan emekli bir kişi, 19 yıl önce birlikte olduğu baldızından dünyaya gelen kızına da tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

İddialara göre, Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan PTT'den emekli 50 yaşındaki O.Ş., 1992 yılında G.Y. ile evlendi. O.Ş. evliyken baldızı B.Y. ile birlikte olmaya başlayan O.Ş., yaşı 18'den küçük olan baldızını hamile bıraktı. Bunun üzerine hapse girmemek için eşinden boşanan O.Ş., baldızı ile evlendi. İkinci evliliği 4 ay süren O.Ş. baldızından boşanarak tekrar üç çocuğunun annesi olan eski eşiyle biraraya geldi. Baldız B.Y.'nin 1994 yılında dünyaya getirdiği K.Ş. adlı kız çocuğu, Dalaman'ın Taşbaşı Köyü'nde yaşayan anneannesi F.Y.'nin yanında büyüdü. 17 yaşına gelen K.Ş.'nin karnının büyümesinden şüphelenen anneannesi torununu Göcek'te doktora götürdü ve K.Ş.'nin hamile olduğu ortaya çıktı.

Anneannesinin sıkıştırması üzerine 2 yıldan bu yana R.Y. birlikte olduğunu itiraf eden K.Ş, babasının kendisine de ormanlık alanda cinsel tacizde bulunduğunu ve tecavüz etmeye kalktığını anlattı. Bunun üzerine anneanne F.Y., jandarmaya giderek damadından şikayetçi oldu. Bu arada K.Ş. ile R.Y. evlendi. Yapılan soruşturma ve alınan ifadelerden sonra mahkemeye çıkartılan O.Ş. 'birinci derecede akrabaya yapılan cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak Köyceğiz Cezaevi'ne gönderildi. (Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler