Kaptan Mustafa Can güven tazeledi

Kaptan Mustafa Can güven tazeledi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşmama Vakfı'nın olağan genel kurulu bugün İstanbul'da vakıf merkezinde yapıldı. Kaptan Mustafa Can ikinci kez vakıf başkanlığına seçildi.

Çankırı Eğitim Kütür ve Yardımlaşma Vakfı'nın olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Kaptan Mustafa Can yeniden başkanlığa seçildi.

Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Bilal Abanik, Huriser Aşıcı, Selçuk Baydar, Mustafa Ekmekçi, Ömer Kandemir, Ziya Uzel ve Hüseyin Yartaş.

Denetim Kurulu: Nuri Atay, Ender Mıcık ve Arif Öztürk

VAKIF BAŞKANI CAN: HİZMETLERİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM
Genel Kurul sonrası Sözcü18'e konuşan Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can; "Bugün gerçekleştirdiğimiz vakıf genel kurulu ile birlikte oluşturduğumuz yeni yönetimimizle birlikte önümüzdeki iki yıl süresince hizmetlerimize aralıksız olarak devam edeceğiz. Geride bıraktığımız iki yıl içerisinde hayata geçirdiğimiz özgün projelerimizin ağırlığı özellikle gençlerimiz üzerine yoğunlaşmıştı. Üniversite öğrencilerimize sağladığımız burs sayımızı artırma yönündeki çabalarımız başta ÇANDEF çatısı altındaki dernekler birliği yöneticilerimizin desteği ile hedeflediğimiz sayılara ulaşma yönünde büyük mesafeler aldık. Vakıf yönetimi olarak yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin daha akılcı, daha dünyaya entegre olma-olabilme gayretlerine ufuk açıcı, yol gösterici ve onlara yeni fırsatlar yaratıcı bir pozisyonda olmanın gayreti içerisinde olmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. Sizlerin aracılığıyla şahsıma ve birlikte çalıştığım arkadaşlarıma gösterilen güven için değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra hayata geçireceğimiz yeni projelerde verecekleri destekler için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

vakif-yeni-yonetim-resim-kaptan-mustafa-can-resim-012.jpg

kaptan-mustafa-can-resim-012.jpg

vakif-genel-kurulu-resim-012.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler