Kaptan Mustafa Can, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunda

Kaptan Mustafa Can, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunda

2'şer yıldan iki dönem üst üste toplamda 4 yıl Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanlığını başarıyla yerine getiren iş insanı Kaptan Mustafa Can, Ümit Özdağ'ın kurduğu Zafer Partisi'nde 'Genel Başkan Yardımcılığı' görevine getirildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nda Mart 2018 - Mart 2022 arasında iki dönem üst üste toplamda 4 yıl süreyle başarılı bir 'Başkanlık' dönemini yerine getiren Kaptan Mustafa Can siyaset dünyasına adım attı. Kaptan Mustafa Can, Türk Dünyası ve Denizcilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Zafer Partisi'ndeki yeni görevi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Zafer yolunda ilk fotoğraf! Tüm yollar ilk adımla başlar. Türk Dünyası ve Denizcilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak adım attığım Zafer Partisi’nde Türklük ateşinin sönmemesi için ter akıtacağım.

Dört bir taraftan ağır ekonomi ve nüfus saldırısı altında bulunan Türklüğümüzün geleceği için elimizi taşın altına koyuyoruz.

Ataları İstiklal Yolu’nda kar kış demeden cephane taşımış bir Türk çocuğu olarak bundan birkaç yıl sonra “keşke” dememek için Zafer Partisi’ndeyim.

Kendimizi de karşımızdakileri de iyi tanıyan, dönemin ruhunu çok iyi okuyan; bağımsız ekonomiyi de denizciliği de çok iyi bilen; tüm Türklerin mutlaka birleşeceğini görenleriz.

Tüm dünya kendi milletinin arkasında sıralanmışken, Türklüğün öksüz kalmaması için yoldayız.

Milyonlarca yabancıyla işgal edilerek nefesi kesilmeye çalışılan Türk yurdu, bizim çocuklarımıza mirasımızdır.

Zafer inananlarındır, zafer Türkleri'ndir. Allah inananlarladır!"

kaptan-mustafa-can-zafer-partisi-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler