Karabük'te iki kadın katledildi. Kan donduran detay

Karabük'te iki kadın katledildi. Kan donduran detay

Karabük'te Hasan Küçükyılmaz boşanma aşamasında olduğu karısını ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü. Hasan Küçükyılmaz'ın, 2008 yılında önceki eşi Nimet Küçükyılmaz'ı da silahla öldürdüğü, kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

KARABÜK Yeni mahallede Hasan Küçükyılmaz (59) ile boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem Küçükyılmaz ve kayınvalidesi Nazife Çetinkök arasında tartışma çıktı.

ATEŞ AÇIP KAÇTI

Tartışma sırasında Hasan Küçükyılmaz yanında bulunan tüfekle eşine ve kayınvalidesine ateş açarak olay yerinden kaçtı.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Özlem Küçükyılmaz ve annesinin öldüğünü belirledi. Hasan Küçükyılmaz'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

KORUMA KARARI

Bu arada, Hasan Küçükyılmaz hakkında, Özlem Küçükyılmaz ile ailesine yaklaşmaması için "çağrı üzerine koruma kararı" alındığı belirtildi.

hasan-kucukyilmaz-karabuk-resim-03.jpg
Eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar eden Hasan Küçükyılmaz.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, şüpheli Hasan Küçükyılmaz'ı aynı mahallede Zafer Sokak yakınlarındaki çamlıkta buldu.

Hasan Küçükyılmaz, polis tarafından yakalanacağını fark edince pompalı tüfekle başına ateş açarak intihar etti.

İLK EŞİNİ DE ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan Hasan Küçükyılmaz'ın 2008 yılında ilk eşi Nimet Küçükyılmaz'ı da öldürdüğü ve bu sebeple cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Ayrıca, Özlem Küçükyılmaz'ın geçen hafta eşinden şiddet gördüğü için KADES uygulamasını kullanarak polisten yardım istediği ancak daha sonra şikayetinden vazgeçtiği belirtildi.

WHATSAPP GRUBUNDAKİ SÖZLERİ KAN DONDURDU

Yenimahalle Kandil Sokak'ta boşanma aşamasındaki eşi Özlem Küçükyılmaz ile kayınvalidesi Nazife Çetinkök'ü tüfekle öldüren Hasan Küçükyılmaz'ın intihar etmeden önce yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.

Küçükyılmaz, WhatsApp durumunda yaptığı paylaşımda kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını ifade ediyor. Zanlı, ses kaydı paylaşımında eşi için de; "Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler