Karagümrük 2-3 Adana Demirspor

Karagümrük 2-3 Adana Demirspor

Ligdeki son 5 maçını kazanan Adana Demirspor, Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 yenerek 4. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Ligin en çok gol atan ilk 4 takımı arasında yer alan ekipler, maç boyunca toplam 33 şut çekti.

SPOR Toto Süper Lig’in 34. haftasında Karagümrük ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan maçı konuk takım geriye düşmesine rağmen 3-2 kazanıp galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Ligin en çok gol atan takımların kapışmasında izleyenler beklediği pozisyonları ve golleri izleme şansı yakaladı.

Karagümrük 44. dakikada kaleci Ertaç’ın büyük hatası sonrası Borini ile 1-0 öne geçti. 51’de Ndiaye maça dengeyi getirirken 76. dakikada Onyekuru attığı golle Adana Demirspor’u 2-1 öne geçirdi. Bu gole 4 dakika sonra Diagne skoru 2-2 yaptı. 84. dakikada ise Dresevic, Yusuf Sarı’nın içeri çevirdiği topa ters vuruş yaparak kendi ağlarını sarstı: 2-3

Son dakikaları bol pozisyona sahne olan maçın ardından Karagümrük 44 puanla 9. sırada kalırken, 4. sıradaki Adana Demirspor ise 63 puana yükseldi.

Ligin 35. haftasında Adana Demirspor 21 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da Beşiktaş ile karşılaşacak. Karagümrük ise 22 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’de Trabzonspor’un konuğu olacak.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Medipol Başakşehir 1-1 Ümraniyespor
MKE Ankaragücü 1-1 Antalyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler