Karatekin Parkı'nda 'aşure günü'

Karatekin Parkı'nda 'aşure günü'

Avrupa Alevi Düşünce Derneği Çankırı Şubesi'nce düzenlenen "aşure günü" etkinliği Karatekin Parkı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve vatandaşlar katıldı.

AVRUPA Alevi Düşünce Derneği Çankırı Şubesi'nin pazartesi günü Karatekin Parkı'nda düzenlediği 'aşure günü' etkinliği başta siyasiler olmak üzere vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 3 saat süren 'aşure günü' etkinliğine Çankırı'da il başkanlığı binasının açılış töreni için bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ başta olmak üzere, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Aşure Günü" etkinliği dolayısıyla Avrupa Alevi Düşünce Derneği Çankırı Şube Başkanı Aynur Aslan; "Muharrem ayının tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Avrupa Alevi Düşünce Derneği Çankırı Şubesi olarak Karatekin Parkımızda canlarımızla buluştuk. Böylesi bir günde bizleri katılımlarıyla onurlandıran Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ayşe Türkmen başta olmak üzere, Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can'a katılımlarından dolayı, CHP Tekirdağ milletvekili Canan Yüceler'e telgrafıyla, AKP İl Başkanlığı, CHP İl Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı, İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü, STK'lar ve kurumlarımız ile Çankırı halkımıza, Canlarımızla bir arada olmanın onurunu bizlere yaşattıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

alevi-asure-gunu-cankiri-karatekin-parki-resim-07.jpg

cankiri-aynur-aslan-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler