Karatekin Üniversitesi, AKP'li adayın Seçim Koordinasyon Merkezi mi?

Karatekin Üniversitesi, AKP'li adayın Seçim Koordinasyon Merkezi mi?

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı X hesabından yaptığı paylaşımda bugüne kadar yaşanmamış bir rezaleti ortaya koydu! Paylaşıma baktığınızda "Karatekin Üniversitesi Hüseyin Filiz'in Seçim Koordinasyon Merkezi mi?" sorusunu sormadan edemiyorsunuz?!

AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı iş insanı Hüseyin Filiz, X hesabından (Twitter) yaptığı paylaşımda bugüne kadar yaşanmamış bir rezaleti tüm çıplaklığı ile kamuoyuna sergiledi! Yapılan paylaşımla Karatekin Üniversitesi'nin aslında 'üniversite' değil (!) bilakis AK Parti'nin 'seçim bürosu'na dönüştüğü gerçeğini de gözler önüne serdi.

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz yaptığı paylaşımda; "Çankırı Karatekin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Eğitime Destek Platformu Başkanı Zeynel Önal'ın katılımı ile düzenlenen Çankırı Eğitime Destek Platformu İl Koordinasyon toplantısına kıymetli kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları başkanlarımız ile beraber iştirak ettik." dedi...

İşte o paylaşım:

filiz-twitter-paylasimi-ocak-resim-01.jpg

ÇANKIRI BÜROKRASİSİ'NİN AKP'Lİ ADAYIN TOPLANTISINDA NE İŞİ VAR?

Öte yandan Çankırı'daki kamu kurumları il müdürlerinin o toplantıda ne işi var? Sakın ola kimse "Biz Çankırı Eğitime Destek Platformu İl Koordinasyonu toplantısına katıldık! AKP'li belediye başkan adayının oraya geleceğini bilmiyorduk" (!) gibisinden bir savunmaya geçmesin!

Hele hele 'ev sahibi' rolünü üstlenen Karatekin Üniversitesi Rektörü!

HÜSEYİN FİLİZ'İN PROJELERİNİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIYOR İDDİASI GÜNDEMDE

Öte yandan AK Parti Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Filiz'in "100. Yılında 100 Proje Başlasın Çankırı" mottosunun arka planında yer alan 'projeler'in hazırlığının Rektör Prof. Dr. Harun Çiftci'nin de girişimleriyle üniversite öğretim üyelerince hazırlandığı iddiaları gündeme düştü..

Yaşanılan tüm bu gelişmeler ışığında Sözcü18 Haber Merkezi olarak şu soruyu sormadan edemiyoruz:

- Çankırı Karatekin Üniversitesi, AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz'in 'Seçim Koordinasyon Merkezi' mi? Rektör Çiftci de SKM'nin baş yöneticisi mi?

Kamuoyu başta AKP'li aday Hüseyin Filiz olmak üzere Rektör Harun Çiftci'nin de cevabını merak ediyor...

Meraklısına: Vedat Beki'nin kaleminden; "Çankırı'da seçmen 'huzur' ile 'gerginlik' arasında 'tercih' yapacak!" - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler