Kargazdan taksitli kampanya

Kargaz'dan taksitli kampanya

Kargaz Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar, yaptığı açıklama ile "Kredi Kartına 12 Taksit" sloganı ile yeni bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Kargaz Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar, dün basına yaptığı açıklama ile "Kredi Kartına 12 Taksit" sloganı ile yeni bir kampanya düzenlediklerini belirtti.

İşletme Müdürü Kasar, "Geçtiğimiz yıllarda da benzeri uygulanan bu kampanyaya göre Ocak ayında abonelik ve güvence bedelini kredi kartıyla ödeyen vatandaşın ödemesi 12 taksitte tamamlanacaktır. Bu kampanyada taksit kampanyası her ay bir azalacak şekilde yılsonuna kadar sürdürülecektir. Sadece abonelik veya sözleme yapan müşterilerimize de yine kredi kartına mevcut taksitin yarısı kadar taksit uygulaması yapılacaktır.

Örneğin; abonelik veya sözleme yapan ve kredi kartıyla ödeyen müşterilerimize Ocak ayında 12 taksit, Şubat ayında 11 taksit, Mart ayında 10 taksit, Nisan ayında 10 taksit yapılacak.  Sadece abonelik veya sözleşme yapan müşterilerimize de yine kredi kartına Ocak ve Şubat ayında 6 taksit, Mart ve Nisan ayında 5 taksit yapılacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler