Karne tatili ile birlikte Ilgaz/Yıldıztepe'ye yoğun ilgi

Karne tatili ile birlikte Ilgaz/Yıldıztepe'ye yoğun ilgi

İlk ve orta öğretimde Cuma günü karnelerin verilmesi ile başlayan sömestr tatili, Ilgaz-Yıldıztepe'ye olan ilgiyi artırdı. Sömestr süresince bölgeye kayakseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Ülkemizin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'ne tatilcilerin ilgisi sömestr tatilinin başlaması ile birlikte start aldı..

Kastamonu ve Çankırı arasında bulunan 1875 rakımdaki Ilgaz Dağı, doğal güzellikleri ile yılın 12 ayında tatilcilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sömestir tatilinde yoğun ilgi gören Ilgaz Dağı Kayak Merkezi, kar kalınlığının yer yer bir metreyi aştığı bugünlerde de ziyaretçilerin akınına uğramış durumda. Hafta sonu çevre il ve ilçelerden gelen tatilciler, zirvelerden kayarak karın keyfini çıkardı. Tatilciler, çam ormanları ile kaplı Ilgaz Dağı'nda uzun yürüyüşler yaparak stres attı.

TURCULAR VE DE VATANDAŞ FİYATLARIN YÜKSEKLİĞİNDEN ŞİKAYETÇİ
Öte yandan, Yıldıztepe'de gelen ziyaretçilere hizmet veren büfeden alışveriş yapanlar fiyatların yüksekliğinden ve verilen hizmetin kalitesinden şikayetçi! Edinilen bilgilere göre ekmek arası köftenin satış fiyatı 30 TL! Büfeden alışveriş yapan vatandaş; "Ankara'dan geliyoruz. Haftasonumuzu güzel bir ortamda geçirelim diyoruz ancak 'hizmet' adı altında fırsatçılık yapılması da bizleri üzüyor!" derken, tur opöratörleri de vatandaşın ısrarı olmasa bölgeye tur düzenlemekten yana olmadıklarına işaret ederek; "Çankırılı işletmelerde fiyat ve hizmet arasında derin bir uçurum var! Başta yerel yönetim olmak üzere bu işletmelerin denetim altında tutulması bizleri mutlu edecek" diyerek şikayetlerini belirtmeden edemediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler