Karpuz alma karpuz ek!

Karpuz alma karpuz ek!

AKP’li Yılmazer hayat pahalılığından yakınıp, karpuzun dilimle satıldığını hatırlatan vatandaşa başlıktaki öneriyi sundu. Halk, Yılmazer’e tepki gösterdi.

Yüksek enflasyon, yağan zamlar milletin belini iyice büktü. İktidar sürekli yeni ekonomi modelleri üretiyor. Ancak ekonomik kriz giderek artıyor. AKP'li yöneticiler ise dert yanan vatandaşlara şaşırtan öneriler sunmaya devam ediyor. Bunun son örneğini AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer yaptı.

MELİH GÖKÇEK'İ ÖVDÜ

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Yılmazer, Ankara'daki Bağlıca pazarından fotoğraf paylaşarak, "Acaba rakamların düşmesi için bizim ilçe belediyelerimizle Melih Gökçek'in halk pazarları önerisini değerlendirsek mi? Çözerse yine AK Parti çözer" dedi. Bir vatandaş da Yılmazer'e "60 yaşındayım. Karpuzun dilimle satışını gördük ya. Bize masal anlatmayın" cevabını verdi. Yılmazer'in vatandaşa önerisi ise şöyle oldu: "Batıya özeniyordunuz karpuzu eken yerliden değil gidip marketlerden alırsanız bu olur. Ben her sene karpuz ekiyorum mesela."

‘RABBİM YARDIMCI OLSUN'

Vatandaşlar Yılmazer'in bu mesajına tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Ha sebep karpuzu ekmeyip marketten almamız yani herkes karpuz eksin koyunu köyde kestirelim mazotu dış güçler yükseltiyor ne güzel iş ya, şu adam iktidar partisinin Ankara İl Başkan Yardımcısı ey ahali" diyerek AKP'nin geçmiş önerileri sıraladı. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise "Allah'ım sen aklımıza mukayyet ol. Sebebe bak, gerekçeye bak, vatandaşa verdiği cevaba bak. Herkesin tarlası, bahçesi imkanı var zaten. Rabbim ülkemizin yardımcısı olsun. Bu kafayla işimiz zor” yorumu yaptı. Mesajlara destek yağdı.

AKP'li Mehmet Yılmazer pazar yerinden bu fotoğrafı paylaştı.

CEP YAKINCA, DİLİM DİLİM SATIŞI BAŞLATILDI! 

Yaz mevsiminin en çok tüketilen meyvelerinden karpuz geçtiğimiz ay kilosu en düşük 15 TL, en yüksek 20 TL'den tezgaha çıktı. Vatandaş en az 200 lira tutan 1 karpuzu alamayınca pazarcı da marketçi de çare aradı. Karpuzu yarım, çeyrek ve dilim dilim satmaya başladı. Dilimi 20 liradan alan vatandaşlar, “Bu günleri de mi görecektik, yazıklar olsun” diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler