Karşınızda Hindistanın 22 ayar magandası!

Karşınızda Hindistan'ın 22 ayar magandası!

Kendine 22 ayar altından gömlek diktirdi...

Hindistan'da borsa simsarcısı Datta Phuge, 2012 yılının son gününde saf altından gömleğiyle hafızalarda iz bırakmayı başardı. 6,5 kg ağırlığındaki gömleğiyle kameralara poz veren 42 yaşındaki Phuge, "Ben dünyanın en yakışıklısı değilim ama kesinlikle hiçbir kadın bu gömleği giyen erkeği reddedemez" dedi.

Hindistanlı Datta Phuge, 2012 yılının son gününde giydiği saf altın gömleğiyle hafızalarda iz bırakmayı başardı. 22 ayar altından yapılan gömleğin net kilosunun 3,5 olduğu, bileklik ve kolye gibi süslemelerle birlikte elbisenin 6,5 kiloya ulaştığı kaydedildi.
 
Işıl ışıl gömleğiyle kameralara poz veren borsa simsarı 42 yaşındaki Phuge, "Lüks konutlar ve arabalar ile birlikte altın meraklısıyım. Benim için altın nihai tutkudur. Bu gömleği yatırım amaçlı olarak koleksiyonumda görmek beni mutlu ediyor. Hakkımda yapılan eleştirilere de katılmıyorum" dedi.
 
İlginç gömleğin yapımı için 15 kuyumcunun 17 gün süresince çalıştığı ve tıpkı diğer kumaş gömlekler gibi katlanarak dolapta muhafaza edilebileceği de bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler