Kartal Manisa'ya gol yağdırdı: 9-0

Kartal Manisa'ya gol yağdırdı: 9-0

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur ilk maçında Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor 9-0 mağlup ederek işi rövanşa bırakmadı.

Geçen sezondan kalan cezasıyla nedeniyle seyircisiz oynanan maçta gol şov yapan Kartal, Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

Beşiktaş'ta 4 gol atan Negredo ve hat-trick yapan Lens yıldızlaşırken, Kartal'ın diğer golleri Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek'ten geldi. Bu arada bu sezon ilk kez 11'de şans bulan genç oyuncu attığı şık gol ile göz dodurdu.

Maçtan notlar
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, resmi karşılaşmalarda fazla görev vermediği Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Orkan Çınar ve Fatih Aksoy'u, bu sezon ilk kez başlangıç kadrosunda sahaya sürdü.

Yedek ağırlıklı bir kadroyla Grandmedical Manisaspor karşısına çıkan siyah-beyazlı ekipte, teknik direktör Güneş, ayrıca daha çok kenarda tuttuğu Matej Mitrovic, Alvaro Negredo, Gary Medel ve Jeremain Lens'i de görevlendirdi.

Oğuzhan Özyakup ilk 11'de başladı
Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son maçlarda ilk 11'deki yerini Tolgay Arslan'a kaptıran Oğuzhan Özyakup da Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında şans buldu.

Teknik direktör Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup'a hücuma dönük orta saha görevini verdi.

Beşiktaş, seyircisinden yoksun oynadı
Süper Lig'in ilk haftasında Vodafone Park'taki Antalyaspor maçını seyircisiz oynayan Beşiktaş, cezasından dolayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki mücadelede de taraftarından yoksun kaldı.

Kupada geçen sezon Fenerbahçe ile evinde oynadığı 2. tur karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı ekip, bu cezasını Grandmedical Manisaspor karşısında çekti.

Beşiktaş taraftarının olmadığı karşılaşmayı 50 kadar Grandmedical Manisaspor taraftarı takip etti. Manisalı taraftarlar maçın öncesinde "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yaptı. 

Beşiktaş ile Grandmedical Manisaspor arasındaki 5. tur rövanş maçı ise Manisa'da oynanacak.

BEŞİKTAŞ - GRANDMEDİCAL MANİSASPOR: 9-0
STAT: Vodafone Park
HAKEM: Bahattin Şimşek

BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan, Mitrovic, Fatih Aksoy, Adriano, Lens, Medel, Oğuzhan, Orkan Çınar, Mustafa, Negredo.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GRANDMEDİCAL MANİSASPOR: Emrullah, Metin, Billal, İsmail Haktan, Mikic, Abdulkadir, Perovic, Dimov, Ümit Yasin, Asım, Zahit.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Tekke

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler