Kartepede ezber bozuluyor!

Kartepe'de "ezber" bozuluyor!

Çankırıspor'un yeni sezon hazırlıkları Kartepe'de devam ediyor.

2010-2011 futbol sezonunda Beyaz Grupta mücadele verecek olan Çankırıspor, Ilgaz kampı sonrası çalışmalarını sürdürdüğü Kocaeli - Kartepe'de Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın programı çerçevesinde aralıksız sürdürüyor.

Ilgaz kampını yakından izleyen bir gazeteci olarak 4 süresince yakından takip ettiğim Kartepe'deki çalışmalar, Çankırıspor'un önümüzdeki sezon için "ezber" bozacak türden gelişmelerin adeta müjdesini veriyordu.

Takımın tek yetkili patronu Teknik Direktör Hakan Yılmaz ve ekibinin 8 Temmuz'dan bu yana uygulamaya koyduğu programın bugün geldiği noktaya baktığımızda, Çankırıspor forması altında ter akıtan futbolcuların ulaşmış oldukları güç ve kuvvet standardları kendileri açısından da sevindirici olsa gerek.

YENİ TRANSFERLER VE UFUKTAKİ YILDIZLAR
Çankırıspor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya karşın takıma kazandırılan yeni isimlerle birlikte geçen yıl kadroda yer alan isimlerin her birinin önümüzdeki sezonda "yıldız adayı" olduklarını şimdiden söylersem kimse şaşırmasın.

Büyük bir çalışma ile Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın sezon süresince uygulayacağı şablona uygun isimlerin oldukça ekonomik rakamlarla transferleri gerçekleştirerek mavi-beyazlı renkler altında sergileyecekleri futbol ile, Çankırıspor'a gönül veren taraftarı heyecanlandıracağını düşünüyorum.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Bu sezon çok farklı bir takım ile taraftarımızın karşısına çıkacağız. Yaptığımız program çerçevesinde çalışmalarımız 4 Ağustos'a kadar Kartepe'de, daha sonra Çankırı'da devam edecek. Ağır ve disiplinli bir Ilgaz kampı ile aynı periyodun devamı olan Kartepe'deki çalışmalarımız ve oynayacağımız hazırlık maçları hedeflerimizi hangi oranda gerçekleştireceğimizi gösterecek." derken, gözlerindeki parıltı, takımın hızlı değişimininden duyduğu memnuniyeti ifade ediyordu.

FARKLI BİR ÇANKIRISPOR İLE KARŞILAŞACAKSINIZ
Özellikle Kartepe'den ayrıldığın 28 Temmuz Çarşamba günü, BankAsya'nın yeni takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile yapılan hazırlık maçı, yaşanan "değişimin" önemli sinyallerini veriyordu.

Saat 17.00'de başlayan hazırlık maçına sabah yapılan yaklaşık bir saatlik idman sonucu maç saatini bekleyerek geçiren Çankırıspor, sahada sergilediği futbol ile maçı izleyen diğer takımların teknik adamları tarafından da beğeniyle karşılandı.

Maçın sonunda skor tabelası 2-1 aleyhimize olsa da, saha içerisinde kısa paslarla dikine oyun anlayışı, bugüne kadar alışkın olduğumuz doldur-boşalt anlayışından bir hayli uzaktaydı. Maçın büyük bir bölümünü rakibini sahasına hapsederek tamamlayan Çankırıspor ilk onbirinde 5 gün önce antrenmanlara çıkan isimlerle, geldikleri takımlarda uzun süre futbol oynamayan yeni transferlerin yaşadıkları olumlu değişimi görmemek mümkün değildi.

GAZ KAÇIRAN BAZI KRONİKLERE!
Kartepe kampı ile birlikte yeni transferler ve son dakika haberleri önümüzdeki sıcak saatlerde yoğun olarak aktarmaya devam edeceğim. Ancak bu arada özellikle Kartepe kampında çalışmaları takip ederken Çankırı'daki "malum zevatın" borazancılığına soyunan "zavallı"nın "Kartepe'deki ücretli" ile başlayan cümlelerine ne diyeceğimi bilmiyorum.

Ilgaz'da 12 gün süresince kamp yapan Çankırıspor'u iki saatliğine de olsa Çankırı'dan gelerek takip etme zahmetine katlanmayanların, yaşadıkları eksikliği şahsımın 200 km öteden gelerek takip etmesini ve devamında birkaç günlük istirahat sonrası yeniden Kartepe yollarında 3 aktarma yaparak kamp merkezine ulaşmasını "maaşlı gazeteci" olarak addetmesine gülüp geçmenin ötesinde herhangi bir tepki vermem mümkün olmaz.

Çankırıspor'a gönül verenlere bugünlük son sözüm; Hakan Yılmaz ve Çankırıspor önümüzdeki sezon lige damgasını vuracaktır... Sizler mavi-beyazlı bayrakları şimdiden hazırlayın ve takımınızı desteklemek için tribünlerdeki yerlerinizi ayırtın...

(Haber/Yorum: Vedat Beki)

Fotoğraf 1: Çankırıspor'un Kartepe kampından toplu görünüm. Fotoğraf 2: Takımın kadrosuna katılan Volkan, Kemal, Kenan ve Aytaç. Fotoğraf 3: Kartepe'de sabah antremanları öncesinde teknik ekip ve Hakan Yılmaz'la futbolcuların değerlendirme anı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler