Kasetçilerden şantaja devam!

Kasetçilerden şantaja devam!

Daha önce MHP'li 4 isimle ilgili kaset görüntülerini yayınlayan internet sitesi bugün de 6 isim hakkında ellerinde görüntü olduğunu iddia etti

MHP lideri Devlet Bahçeli ve ekibini hedef alan internet sitesi bugün saat 10'a kadar süre tanımıştı ancak o saati beklemeden Deniz Bölükbaşı ve Cihan Paçacı'nın da olduğu 6 isim hakkında ağır ithamlarda bulundu.

Sitede bir mektup yayınlayan ekip MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi istifaya çağırdılar. Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ekici, Osman Çakır, Mustafa Cihan Paçacı, Mehmet Tayak, Deniz Bölükbaşı ile ilgili görüntüler olduğunu iddia eden site, ancak bu görüntüleri yayınlamadı.

İşte o isimler ve sitenin ifadeleriyle haklarındaki iddialar:

MEHMET EKİCİ
(Keçiören'de öğretmen tutkusu)

OSMAN ÇAKIR
(Yenimahalle'de sekreteri ile yaşanan zahmetli fanteziler)

MUSTAFA CİHAN PAÇACI
(Oran ve Köroğlu'nda evli ve çocuklu sekreterle çok özel ilişkiler)

MEHMET TAYTAK
(SİARM'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar)

ÜMİT ŞAFAK
(SİARM'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar)

AHMET DENİZ BÖLÜKBAŞI
(Bayan danışmana ve Bahçeli'ye hakaretler, manevi değerlere çok ağır hakaretler ve küfürler, eski bir bakan eşiyle çok özel fanteziler)

VE DEVLET BAHÇELİ'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, bir internet sitesinde dün gece yayınlanan, aralarında kendisinin de olduğu 6 isimle ilgili iddiayı, "Bu ağır bir iftira yasal yollara başvuracağız" şeklinde değerlendirdi.

'Kaset skandalı'nda yeni isimler

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğiz. Kim elinde ne varsa açıklasın!" yorumunda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, hakkında bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların ''komplo'' olduğunu belirterek, istifayı düşünmediğini söyledi.

Ekici, bugün bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların sonuna kadar takipçisi olacağını, yasal hakkını arayacağını belirtti.

İddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ekici, ''Alnım açık. Yüzüm ak. Bu bana yapılmış bir komplodur. İstifa etmeyi düşünmüyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler